Version 12.2

Google Ads Editor version 12.2 indeholder flere opdateringer, bl.a. aktivbaserede Gmail-annoncer, fuld understøttelse promoverings- og videoaktiver samt en ny budgettypemulighed for videoannoncer. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Aktivbaserede Gmail-annoncer

Aktivbaserede annoncer i Gmail understøttes nu fuldt ud i Google Ads Editor.

Samlet kampagnebudget

I videokampagner er der nu mulighed for at vælge budgettypen Samlet kampagnebudget.

Få flere oplysninger

Tilpassede regler er opdateret

Nye indbyggede tilpassede regler er nu tilgængelige for aktiver til websiteinfo og kampagner og annoncegrupper, der ikke vises.

Få flere oplysninger

Semantisk lokation

Du kan nu angive en budmodifikator for at målrette dine annoncer efter lokation med Google Ads Editor.

Få flere oplysninger

Promoveringsaktiver

Promoveringsaktiver understøttes nu fuldt ud af Google Ads Editor.

Få flere oplysninger

Livsbegivenheder

"Livsbegivenheder" er nu en kategori i målretning efter målgruppe.

Få flere oplysninger

Videokampagneaktiver

Alle videokampagneaktiver understøttes nu.

Få flere oplysninger

Annoncerotation på annoncegruppeniveau

Annoncegrupper kan nu indstilles, så annoncer roterer.

Udvidet målretning efter sprog

Målretning efter sprog på kampagneniveau er nu tilgængeligt for bengalsk, tamilsk og telugu.