Versie 12.1

Versie 12.1 van Google Ads Editor bevat diverse updates, waaronder ondersteuning voor uitgebreide dynamische zoekadvertenties, Shopping-showcaseadvertenties en nieuwe biedopties in de tool Geavanceerde biedingswijzigingen. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Uitgebreide dynamische zoekadvertenties

U kunt Google Ads Editor nu gebruiken om uitgebreide dynamische zoekadvertenties te maken en te bewerken.

Meer informatie

Showcaseadvertenties

Google Ads Editor ondersteunt nu Shopping-showcaseadvertenties en advertentiegroeptypen.

Meer informatie

Nieuw campagnedoel voor app-campagnes

App-campagnes bevatten nu het doel In-app-acties om gebruikers te targeten die waarschijnlijk de specifieke in-app-acties voltooien die u voor uw campagne heeft ingesteld.

Meer informatie

Bieden voor de eerste positie

De tool 'Geavanceerde biedingswijzigingen' bevat nu ook de mogelijkheid om te bieden voor de eerste positie, zodat u het maximale uit uw budget kunt halen.

Meer informatie

Tools voor zoekwoordweergave

De nieuwe kolom 'Weergavebreedte zoekwoord' toont de lengte van de zoekwoordtekst in weergave-eenheden, zodat gebruikers kunnen zien of ze de limiet hebben overschreden. Opmerking: Deze kolom wordt standaard verborgen.

Campagneschendingen weergeven

U kunt nu de campagne en advertentiegroepen bekijken die uw aangepaste regels schenden. Deze schendingen worden niet gescheiden van andere fout- en waarschuwingsberichten in uw account.

Meer informatie

Meer statistieken downloaden

U kunt nu statistieken downloaden voor biedingen voor de eerste positie, advertentierelevantie, ervaring op de landingspagina en klikfrequentie.

Meer informatie