Version 12

Google Ads Editor version 12 har en ny design och innehåller flera uppdateringar, bland annat stöd för anpassade regler, snabbare hämtning av nya versioner och budgivning baserad på maximalt antal konverteringar. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Anpassade regler

I den här versionen kan du skapa och redigera anpassade regler som meddelar dig innan du publicerar ändringar som inte följer bästa tillvägagångssätt.

Läs mer

Snabbare hämtningar av nya versioner

Google Ads Editor migrerar nu mer av din data från den tidigare versionen när du hämtar en ny. Det gör att det går snabbare att ladda ner en ny version av Google Ads Editor.

Ny design

Version 12 har en ny design med enklare navigering.

Budgivning baserad på maximalt antal konverteringar

Den här versionen har fullständigt stöd för budstrategin med maximalt antal konverteringar.

Läs mer

Fler videoklipp och bilder för appkampanjer

Nu kan du inkludera upp till 20 videor och 20 bilder i appkampanjer.

Läs mer

Nya valfria fält för responsiva annonser

Flera valfria fält har lagts till för responsiva annonser, bland annat fält för en 4:1-logotyp, prisprefix, kampanjtext och uppmaningstext.