Versie 12

Google Ads Editor versie 12 heeft een nieuw ontwerp en bevat verschillende updates, waaronder ondersteuning voor aangepaste regels, snellere versiedownloads en de biedstrategie Aantal conversies maximaliseren. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Aangepaste regels

Met deze versie kunt u aangepaste regels maken en bewerken waarmee u wordt geïnformeerd over schendingen van de best practices voordat u wijzigingen uploadt.

Meer informatie

Snellere versiedownloads

Google Ads Editor migreert nu meer van uw gegevens uit de vorige versie wanneer u een nieuwe versie downloadt. Zo kan een nieuwe versie van Google Ads Editor sneller worden gedownload.

Nieuw ontwerp

Versie 12 heeft een nieuw ontwerp waarin u gemakkelijker kunt navigeren.

Biedstrategie Aantal conversies maximaliseren

Deze versie biedt volledige ondersteuning voor de biedstrategie Aantal conversies maximaliseren.

Meer informatie

Meer video's en afbeeldingen voor app-campagnes

U kunt nu tot 20 video's en 20 afbeeldingen opnemen in app-campagnes.

Meer informatie

Nieuwe optionele velden voor responsieve advertenties

Er zijn meerdere optionele velden toegevoegd voor responsieve advertenties, waaronder 'Logo (4:1)', 'Prijsvoorvoegsel', 'Promotietekst' en 'Tekst voor call-to-action'.