Version 11.8

Google Ads Editor version 11.8 innehåller flera uppdateringar, bland annat fullständigt stöd för pristillgångar och remarketinglistor på kampanjnivå, samt möjligheten att spara bilder och återställa ändringar i hela kampanjer eller annonsgrupper. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Remarketinglistor på kampanjnivå

I version 11.8 kan du lägga till remarketinglistor i alla dina kampanjer samtidigt. Tänk på att kampanjer bara kan innehålla remarketinglistor på kampanjnivå eller annonsgruppsnivå, inte både och.

Läs mer

Pristillgångar

Nu kan du skapa och redigera pristillgångar i Google Ads Editor. Med pristillgångar visas dina produkter och tjänster i detalj så att människor snabbare kan hitta det de söker i din annons.

Läs mer

Återställa ändringar i alla kampanjer och annonsgrupper samtidigt

Med det nya alternativet för att återställa ingående objekt på menyn Redigera kan du återställa alla ändringar som du har gjort i dina kampanjer eller annonsgrupper samt alla ingående objekt.

Spara bilder

I version 11.8 kan du spara bilder till bildannonser eller responsiva annonser i en mapp.

Krav på kvadratisk bild

Du måste använda kvadratiska bilder när du skapar eller redigerar responsiva annonser.