Versie 11.8

Google Ads Editor versie 11.8 bevat verschillende updates, waaronder volledige ondersteuning voor prijscomponenten en remarketinglijsten op campagneniveau, evenals de mogelijkheid om afbeeldingen op te slaan en bewerkingen terug te zetten in uw hele campagne of advertentiegroep. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Remarketinglijsten op campagneniveau

In versie 11.8 kunt u remarketinglijsten aan uw campagnes toevoegen. Houd er rekening mee dat campagnes alleen remarketinglijsten op campagne- of advertentiegroepniveau kunnen bevatten en niet beide.

Meer informatie

Prijscomponenten

U kunt nu prijscomponenten maken en bewerken met Google Ads Editor. Met prijscomponenten brengt u essentiële informatie over uw producten of services onder de aandacht, zodat potentiële klanten via uw advertentie sneller kunnen vinden wat ze zoeken.

Meer informatie

Bewerkingen terugdraaien voor campagnes en advertentiegroepen

Met de nieuwe optie 'Terugdraaien met alle opgenomen items' in het menu 'Bewerken' kunt u alle bewerkingen terugdraaien die zijn doorgevoerd in campagnes of advertentiegroepen, samen met alle hierin opgenomen items.

Afbeeldingen opslaan

In versie 11.8 kunt u afbeeldingen voor beeldadvertenties of responsieve advertenties opslaan in een map.

Vierkante afbeeldingen vereist

Vierkante afbeeldingen zijn nu vereist voor responsieve advertenties wanneer u een advertentie maakt of bewerkt.