Versió 11.8

La versió 11.8 de Google Ads Editor inclou diverses actualitzacions, com ara compatibilitat completa amb recursos de preu i llistes de remàrqueting al nivell de campanya, i ofereix la possibilitat de desar imatges i desfer totes les modificacions de les campanyes o dels grups d'anuncis. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Llistes de remàrqueting al nivell de campanya

La versió 11.8 us permet afegir llistes de remàrqueting a les campanyes. Tingueu en compte que les campanyes només poden tenir llistes de remàrqueting al nivell de campanya o al nivell de grup d'anuncis, però no a tots dos nivells.

Més informació

Recursos de preu

Ja podeu crear i editar recursos de preu amb Google Ads Editor. Els recursos de preu mostren en detall què ofereix la vostra empresa, de manera que els usuaris poden trobar el que cerquen més ràpidament a través del vostre anunci.

Més informació

Desfer canvis en campanyes i grups d'anuncis

La nova opció "Desfés amb tots els elements inclosos" del menú "Edita" permet desfer tots els canvis fets a les campanyes o als grups d'anuncis, juntament amb tots els elements inclosos.

Desar imatges

La versió 11.8 permet desar en una carpeta les imatges dels anuncis d'imatge o dels anuncis responsius.

Requisit d'imatge quadrada

Ara els anuncis responsius requereixen imatges quadrades quan es crea o s'edita un anunci.