Version 11.6

I Google Ads Editor version 11.6 har vi infört flera uppdateringar, bland annat stöd för budjusteringar för flera enheter, två Gmail-annonsmallar, appkampanjer, schemalagda hämtningar och förbättrade funktioner för avancerade sökningar. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Budjusteringar för enhet

I den här versionen har vi lagt till två nya typer av enhetsbudjusteringar: datorer och surfplattor. Intervallet för de här nya budjusteringarna, samt för mobilbudjusteringar, är -90 % till +900 %. Du kan välja att inte visa annonser på en viss enhet genom att ställa in budet på -100 %.

Gmail-annonsmallar

I version 11.6 ingår stöd för Gmail-mallar för bilder och Gmail-mallar för enskilda produkter.

Appkampanjer

Du kan nu skapa och redigera appkampanjer i Google Ads Editor. Med appkampanjer kan du marknadsföra din app på Google Sök, Google Play, YouTube och i andra appar och mobilwebbplatser i Display-nätverket.

Förbättrad avancerad sökning

I den här version finns flera förbättringar av den avancerade sökfunktionen, till exempel ett sätt att enklare skapa filter.

Förbättringar av automatisk hämtning och uppladdning

I version 11.6 är antalet hämtningar inte längre begränsat till fem. Du kan nu välja flera konton som ska hämtas eller laddas upp efter varandra.

Schemalagda hämtningar

Du kan schemalägga hämtningar så att du får de senaste ändringarna och statistikuppgifterna vid vissa datum och klockslag.

Kontrollera ändringar för flera konton

I den här versionen kan du kontrollera ändringar av flera konton samtidigt.