Version 11.6

Google Ads Editor version 11.6 indeholder mange opdateringer, heriblandt understøttelse af yderligere budjusteringer for enhed, to Gmail-annonceskabeloner, appkampagner, planlagte downloads og forbedringer i avanceret søgning. Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Budjusteringer for enhed

I denne version er der tilføjet to nye typer budjustering efter enhed: Computer og tablet. Intervallet for disse nye budjusteringer og for mobilbudjusteringer er -90 % til +900 %. Du kan fravælge at vise annoncer på en bestemt enhed ved at indstille dit bud til -100 %.

Gmail-annonceskabeloner

Version 11.6 understøtter Gmail-skabeloner til billeder og Gmail-skabeloner til individuel promovering.

Appkampagner

Du kan nu oprette og redigere appkampagner i Google Ads Editor. Appkampagner giver dig mulighed for at promovere din app på tværs af Google Søgning, Google Play, YouTube og Gmail samt andre apps og mobilwebsites på Displaynetværket.

Forbedringer i avanceret søgning

Denne version indeholder mange forbedringer i avanceret søgning, f.eks. en nemmere måde at oprette filtre på.

Forbedring i automatisk download og upload

I version 11.6 er downloads ikke længere begrænset til 5 ad gangen. Nu kan du vælge at downloade eller uploade flere konti i rækkefølge.

Planlagte downloads

Du kan planlægge downloads for at hente de seneste ændringer og statistikker på bestemte datoer og tidspunkter.

Tjek ændringer for flere konti

I denne version kan du kontrollere ændringer for flere konti på samme tid.