Versio 11.5

Google Ads Editorin versio 11.5 tukee useita uusia ominaisuuksia, kuten laajennettuja tekstimainoksia, muutosten lähettämistä useille tileille, mobiilisovelluksen käyttöön aktivoivia mainoksia ja sisältöpoimintoja. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Laajennetut tekstimainokset

Tämä versio tukee täysin laajennettuja tekstimainoksia.

Responsiiviset mainokset

Voit nyt tehdä Google Ads Editorissa joukkomuokkauksia responsiivisiin mainoksiin.

Parannuksia hakuun

Hakupalkkiin on tehty useita parannuksia, jotta löytäisit helpommin etsimäsi.

Muutosten lähettäminen useille tileille

Nyt voit lähettää muutoksia useille tileille samalla kertaa.

Mobiilisovelluksen käyttöön aktivoivat mainokset

Versiossa 11.5 voit luoda ja muokata mobiilisovelluksen käyttöön aktivoivia mainoksetmainoksia.

Sisältöpoiminnat

Tämä versio tukee sisältöpoimintalaajennuksia, joiden avulla mainoksissasi voidaan korostaa tuotteidesi ja palveluidesi tiettyjä ominaisuuksia.

Usean tilin tuonti ja vienti

Nyt voit tuoda CSV-tiedoston useisiin tileihin kerralla ja viedä useita tilejä yhdeksi CSV-tiedostoksi.

Suodattaminen tyypin mukaan

Kun lataat kampanjoita, voit nyt valita niitä tyypin mukaan. Voit esimerkiksi valita kaikki Shopping-kampanjat.

Useiden sarakkeiden lajittelu

Versiossa 11.5 voit lajitella useita sarakkeita.

Aggressiivinen kohdistuksen optimointi

Mobiilisovelluksen asennus ‑kampanjoissa luoduille uusille mainosryhmille määritetään nyt oletusarvoisesti Aggressiivinen kohdistuksen optimointi ‑asetus.

Vaakasuuntainen kuva sovelluksen asennusmainoksissa

Versiossa 11.5 voi käyttää vaakasuuntaista kuvaa sovelluksen asennusmainoksissa.