Version 11.1.2

Den här serviceversionen åtgärdar flera problem inom följande områden. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Ersätt text: Google Ads Editor kan ersätta text i de slutliga webbadresserna och de slutliga mobilwebbadresserna.

Annonsgruppsinriktning: Ett fel som varnade användare om att en annonsgrupp inte hade några inriktningskriterier, trots att den var inriktad på en mobilapp eller mobilappskategori, har åtgärdats.

Negativ sökning: Exaktheten hos negativa sökningar har förbättrats.

Sökningar med ”Default:” (Standard:) och ”any:” (alla): Inkluderar slutliga webbadresser och slutliga mobilwebbadresser.

Statistik för kostnad per konvertering: Hämtas med statistiksynkronisering.