Versie 11.1.2

In deze servicerelease worden diverse problemen opgelost die te maken hebben met de volgende functionaliteit: Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Tekst vervangen: met Google Ads Editor kunt u tekst vervangen in uiteindelijke URL's en uiteindelijke mobiele URL's.

Targeting in advertentiegroepen: er is een probleem opgelost met een melding waarmee gebruikers werden gewaarschuwd dat een advertentiegroep geen targetingcriteria bevatte, zelfs als er een mobiele app of mobiele-appcategorie werd getarget.

Uitsluitingszoekwoorden: er zijn verbeteringen aangebracht in de nauwkeurigheid waarmee uitsluitingszoekwoorden worden toegepast.

Zoekopdrachten van het type 'Standaard:' en 'Alle:': deze typen zoekopdrachten beslaan voortaan ook uiteindelijke URL's en uiteindelijke URL's voor mobiel.

Statistieken voor kosten per conversie: deze worden nu in gesynchroniseerde vorm gedownload.