Version 11.1.2

Denne serviceversion indeholder rettelser til flere problemer inden for følgende områder. Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Erstat tekst: Google Ads Editor kan erstatte tekst i endelige webadresser og endelige mobilwebadresser.

Annoncegruppemålretning: Rettede et problem, der advarede brugere om, at en annoncegruppe ikke havde målretningskriterier, selvom der målrettes efter en mobilapp eller en mobilappkategori.

Negativ søgning: Forbedringer til nøjagtigheden af negativ søgning.

Søgninger af typen "standard:" og "alle:": Omfatter endelige webadresser og endelige mobilwebadresser.

Statistik for pris pr. konvertering: Downloadet med synkronisering af statistik.