Version 11.1

I Google Ads Editor version 11.1 er der tilføjet flere funktioner fra browsergrænsefladen, så det er lettere at administrere en hel Google Ads-konto direkte fra Editor. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Opgraderede webadresser

Google Ads Editor understøtter nu administration af opgraderede webadresser og sporing. Destinationswebadresser kan stadig ændres i redigeringspanelet, og endelige webadresser findes under fanen "Webadresseindstillinger" i redigeringspanelet. Annoncer kan opgraderes uden at nulstille deres historiske statistikker.

Etiketter

Ved at oprette og administrere etiketter kan du hurtigt gruppere annoncer efter behov. Du kan føje flere etiketter til kampagner, annoncegrupper eller søgeord og filtrere dem efter en eller flere etiketter. Du kan oprette nye etiketter i Delt samling.

Opkaldsannoncer

Opret opkaldsannoncer direkte i Google Ads Editor, og opdater dem i redigeringspanelet.

Filtrering efter konto og type

Kontotræet og typelisten i venstre sidebjælke har hver især nye filtreringsmuligheder. Kontotræet filtrerer efter kampagnetype og efter status for kampagner og annoncegrupper. Typelisten filtrerer efter en hvilken som helst type, herunder søgeord, emner, placeringer, målgrupper, aldersgrupper, annoncetyper, aktiver, ubrugte typer osv.

Flere forbedringer til søgning og billedsøgning

Søgefeltet accepterer flere søgetermer (én pr. linje) og henter resultater, der matcher en eller flere af termerne. Du kan også vælge et billede og søge efter alle annoncer, der bruger det pågældende billede.

Stavekontrol på andre sprog

Du kan downloade ordbøger og føje dem til Google Ads Editor, så du kan udføre stavekontrol på andre sprog. Engelsk stavekontrol understøttes fortsat automatisk.

Interessekategorier for mobil

Brug interessekategorier, når du målretter annoncer mod mobilbrugere. Derved finjusterer du i forhold til den ønskede målgruppe.

Målretning efter mobilapp

Målret mod brugere af mobilapps, idet du justerer målgruppen i forhold til de apps og den appbutik, de bruger, eller brug negative mobilapptermer til at ekskludere bestemte apps.

Målretning efter mobiloperativsystem

Udover at målrette mobilannoncer efter operativsystem kan du nu også vælge bestemte versioner eller sæt af versioner for hvert operativsystem.