Version 11.0.3

I den här versionen åtgärdas flera problem med syfte att förbättra prestanda och stabilitet. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Data om webbplatslänkar: All data om webbplatslänkar identifieras under importen.

Mallannonser: Alla mallannonser kan laddas upp.

Hämtning av statistik (Windows): Hämtning av annonsstatistik i Windows har åtgärdats.

Åtgärda duplicerade webbplatslänkar: Gula varningar visas när delade webbplatslänkar dupliceras.

Kortkommandon för navigering: Kortkommandon för ”Gå till” går nu att använda.

Exportera kontovy: Du kan nu välja Exportera markerade objekt … i kontoträdet.

Kombinerade budtyper: Budgivning med högsta bud kan användas i kombination med budgivningsalternativ för att höja buden till uppskattat bud för visning på förstasidan/högst upp på sidan.

Sökning efter bildannons: Vid sökning efter bildannons används bildnamnet som standard.

Sortering av kolumner: Det går nu att sortera kolumner efter sökordets kvalitetsresultat, förstasidesbud och bud för visning högst upp på sidan.

Sortering av bildmått: Bildannonser kan sorteras efter bildens mått.

Statistikvärden: Faktiska statistikvärden avrundas inte uppåt när du applicerar filter eller söker efter värden.