Version 11.0

Gränssnitt med nytt utseende

Vi har uppdaterat Google Ads Editor-gränssnittet så att det blir lättare att navigera i och hantera konton. Bland annat har vi fräschat upp gränssnittet, uppdaterat layouten, organiserat om i alternativ och inställningar, gjort datavy och verktygsfält mer överskådliga, gjort sökfunktionen mer synlig samt moderniserat verktygen. Med den nya utformningen kan du både snabbt utföra vanliga uppgifter och komma åt avancerade funktioner och inställningar. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Typlista

Typlistan (som innehåller sökord, annonser, annonsgrupper, kampanjer osv.) finns nu i sidfältet, nedanför trädvyn. Klicka på valfri objektstyp för att uppdatera datavyn. Du kan också se antalet objekt (exempelvis antalet sökord) för den valda kampanjen eller annonsgruppen.

Nya fönster

Öppna nya fönster genom att välja ditt konto eller valfritt antal kampanjer och/eller annonsgrupper. Dubbelklicka på en typ i typlistan eller klick på pilikonen som öppnas. Med nya fönster kan du se flera olika delar av kontot, kampanjerna eller annonsgrupperna samtidigt.

Effektivare kontohantering

Med kontohanteraren kan du nu lägga till och hantera ett helt MCC-konto samt hämta data för flera olika konton samtidigt. I kontohanteraren kan du även se det totala antalet ändringar, fel och varningar i ett konto.

Öppna flera konton bredvid varandra-side

Med kontohanteraren kan du se och redigera flera konton bredvid varandra, inklusive konton från ett MCC-konto. Kopiera och klistra in eller dra och släpp poster från ett kontofönster till ett annat.

Välj flera objekt

Välj flera kampanjer eller annonsgrupper i trädvyn med Ctrl + klick (Windows) eller ⌘ + klick (Mac). Du kan visa objekt i valfria kombinationer av kampanjer och annonsgrupper samt klistra in objekt i flera kampanjer och annonsgrupper på en gång.

Snabbare kontonavigering, nedladdning och uppladdning

Upplev den ökade uppladdnings- och nedladdningshastigheten i kontona och snabbare och smidigare navigering i Google Ads Editor.

Verktyget Gör flera ändringar

Verktyget för att göra flera ändringar samtidigt placerar automatiskt din text i rader och kolumner för att du ska kunna lägga till, uppdatera och ta bort flera objekt på en gång.

Ångra och göra om flera ändringar

Du kan ångra en eller flera ändringar i rad med Ctrl + Z (Windows) eller ⌘ + Z (Mac) och göra om en eller flera ändringar i rad med Skift + Ctrl + Z (Windows) eller Skift + ⌘ + Z (Mac). I menyerna Ångra/Gör om visas dina senaste ändringar, och du kan välja vilka ändringar du vill ångra eller göra om.

Förbättrad sökning

Med Avancerad sökning kan du nu

• använda flera olika sökkriterier i din sökning
  • redigera en befintlig sökning genom att dubbelklicka på sökkriteriet
  • spara dina sökningar för framsida bruk
  • använda filter för att finjustera sökresultaten
  • använda textgenvägar för att ange avancerade sökningar direkt i sökrutan.

Kortkommandon

Navigera och skapa objekt i ditt konto med hjälp av kortkommandon. Du hittar en lista över tillgängliga kortkommandon under Hjälp > Kortkommandon i programmenyn. Du kan även trycka Ctrl + Skift + / (Windows) eller Alt + Cmd + Skift + / (Mac).

Delade budstrategier och webbplatslänkar

Det delade biblioteket i Google Ads Editor innehåller delade budstrategier och delade webbplatslänkar.