Een overzicht exporteren (HTML)

U kunt een HTML-overzicht gemakkelijk delen met mensen die geen toegang hebben tot Google Ads Editor en geen AES-bestanden kunnen bekijken. Volg deze stappen om een HTML-overzicht van specifieke campagnes of uw gehele account te exporteren:

1. Selecteer het menu Account > Exporteren en kies of u het gehele account of geselecteerde campagnes en advertentiegroepen wilt exporteren.
  2. Geef het bestand een naam en kies HTML-bestanden (*.html) in het selectieveld voor de indeling.
  3. Klik op Opslaan.

Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de voortgang van het exporteren. Klik op Sluiten om het voortgangsdialoogvenster te sluiten.