Version 9.8.1

Målretning efter geografi

Ny placeringsfane: Den nye fane Placeringer (under Målretning) giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tilføje, opdatere og kopiere placeringsmål. Målretning efter geografi vises ikke længere under fanen Kampagner. Få flere oplysninger

Annonceformater

Nye dynamiske søgeannoncer: Administrer dine dynamiske søgeannonceudvidelser, dynamiske søgeannoncer og dynamiske annoncemål i Google Ads Editor. Få flere oplysninger

Nye annoncer med produktinformation: Administrer dine annoncer med produktinformation og produktmål i Google Ads Editor. Få flere oplysninger

Opdaterede regler for dynamisk indsættelse: Alt, der benytter formlen {A.B.C:xxx} eller {A.B.C} behandles som et dynamisk indsættelsestag. Få flere oplysninger

Større billeder i billedannoncer: Billeder med størrelserne 425 x 600, 300 x 600 og 300 x 1050 kan være op til 200K. Andre billedstørrelser er stadig begrænsede til 50K.

Kampagneindstillinger

Opdateret tekst: Teksten for følgende indstillinger svarer til dem, du finder på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger

Kampagneindstilling Gammel tekst Ny tekst
Visningsmetode Accelereret: Vis annoncer så hurtigt som muligt Accelereret: Vis annoncer så hurtigt som muligt
Annoncerotation Roter: Vis annoncer mere jævnt Roter regelmæssigt: Vis annoncer mere regelmæssigt i 90 dage, og optimer derefter til klik
Displaynetværk Relevante sider på tværs af hele netværket

Relevante sider kun på placeringer og målgrupper, jeg administrerer
Bred rækkevidde: Vis annoncer på sider, der matcher min primære målretningsmetode

Specifik rækkevidde: Vis kun annoncer på sider, der matcher alle de valgte målretningsmetoder
Ny eksakt søgning og sætning som søgeord -- Medtag flertalsformer, stavefejl og andre relevante varianter

Medtag ikke relevante varianter
Målretningsmetode Målret ved hjælp af enten fysisk placering eller søgehensigt (anbefales)

Målret ved hjælp af fysisk placering: Enhedsbaserede placeringssignaler

Målret ved hjælp af søgehensigt: Placeringstermer i brugerforespørgsler
Personer, der befinder sig på, søger efter eller får vist sider om min målrettede geografiske placering (anbefales)

Personer på min målrettede geografiske placering

Personer, der søger efter eller får vist sider om min målrettede geografiske placering
Ekskluderingsmetode Ekskluder kun efter fysisk placering (anbefales)

Ekskluder ved fysisk placering og søgehensigt
Personer i mit ekskluderede område

Personer, der befinder sig på, søger efter eller får vist sider om min ekskluderede geografiske placering (anbefales)

Delte budgetter er skrivebeskyttede: Du kan ikke redigere delte budgetter i Google Ads Editor. Hvis du vil ændre et delt budget, skal du logge ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.

Import og eksport

"Tilføj flere"-værktøjer til enkeltkolonnetilføjelser: Ændringer, der kun kræver én kolonne (f.eks. en enkel liste over søgeord uden annoncegruppenavn) fungerer korrekt, uden du behøver vælge kampagneoverskrift.

Skift annoncewebadresser ved hjælp af CSV-import: Nu kan du skifte annonceret webadresse eller destinationswebadresse for en annonce ved hjælp af CSV-import.

Ændringer i CSV-eksport:

• Færre statuskolonner i CSV-eksport: Status er samlet i tre kolonner (Campaign Status for campaigns, Ad Group Status for ad groups, and Status for everything else). Få vist en liste over kolonner.
  • Statussen "Slettet" i CSV-eksport: Slettede elementer vises nu med bemærkningen "Slettet" i kolonnen Status i stedet for at være tom.
  • Statuskontrol for adresseudvidelser: CSV-eksport viser "Slettet" i kolonne Status for lokalt slettede udvidelser; ellers er kolonnen Status tom. Rullemenuen Status findes ikke længere under fanen Adresseudvidelser.

Placeringer

Formatering til emner: Du kan bruge en lang række formater for at målrette mod et emne. Eksempelvis resulterer følgende formater alle i samme målretning: Category:Games, Topic::Games, Topic:8:Games. Få flere oplysninger

Bud: "Maksimum CPC-bud for administrerede placeringer" findes ikke længere på annoncegruppeniveau. Få flere oplysninger

Upload

Upload af forbedringer: Hvis du uploader et stort antal ændringer, kan du nu forlade Google Ads Editor efter et bestemt punkt i uploadprocessen og derefter komme tilbage senere, når dine ændringer er uploadet. Få flere oplysninger

Visuelle ændringer

Nyt fanedesign:

• Fanerækkefølge ændret: Den opdaterede rækkefølge giver plads til faner for nye annoncetyper og mål.
  • Opdateret tastaturgenveje: Genvejene til at springe til faner svarer til den nye fanerækkefølge. Brug f.eks. Ctrl+4 (Cmd+4 på Mac) til at vælge fanen Målretning.
  • Fleksibel fanebredde: Hvis du gør hovedvinduet i Google Ads Editor mindre, bliver fanerne smallere, ligesom hovedvinduet.

Hurtige links til værktøjer: Links til værktøjer (Erstat tekst, Vedhæft tekst, Skift mellem store og små bogstaver) vises nu under fanerne Annoncegrupper og Kampagner.

Andre kommentarer

Google Ads Editor bruger nu Googles Servicevilkår. Alle brugere bliver bedt om at acceptere Servicevilkårene, når de opgraderer.

Denne version indeholder også andre programrettelser og forbedringer.