Zoekwoorden onderbreken of hervatten

U kunt de status van één zoekwoord wijzigen of meerdere zoekwoorden tegelijk bijwerken.

Ga als volgt te werk om afzonderlijke zoekwoorden te onderbreken of te hervatten:

1. Selecteer in de structuurweergave het account, de campagne of de advertentiegroep met de zoekwoorden die u wilt bijwerken.
  2. Selecteer Zoekwoorden.
  3. Selecteer een of meer zoekwoorden.
  4. Wijzig de status in de dropdown-lijst in het bewerkingspaneel of selecteer Bewerken > Verwijderen, Onderbreken of Activeren.
Gebruik de tool Meerdere wijzigingen aanbrengen om meerdere zoekwoorden te onderbreken of te hervatten. U zet eenvoudig de nieuwe status (normaal, onderbroken of verwijderd) bij elk zoekwoord. De tool werkt uw zoekwoorden vervolgens in één keer bij. Meer informatie over het bewerken van uw zoekwoorden.