Procesoversigt

For at bruge Google Ads Editor skal du først downloade en eller flere konti. Derefter kan du foretage ændringer offline og uploade ændringerne til Google Ads.

1. Gennemgå indstillingerne: Google Ads Editor-indstillingerne omfatter standardmålretning for nye kampagner og andre vigtige detaljer. Inden du bruger Google Ads Editor, bør du gennemgå indstillingerne under Værktøjer > Indstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Præferencer (Mac).

2. Download en konto: Start med at downloade en eller flere Google Ads-konti.

3. Foretag ændringer på kontoen: Du kan foretage individuelle ændringer (f.eks. kopiere og indsætte et søgeord i en anden annoncegruppe) eller foretage masseændringer (f.eks. erstatte tekst på tværs af flere annoncer eller importere en liste over opdaterede kampagner). Du kan se detaljerede vejledninger til en bestemt type ændring ved at søge i eller gennemse Hjælp.

4. Del ændringer (valgfrit): Du kan dele foreslåede ændringer med kolleger eller evalueringsfolk og derefter importere og gennemgå deres ændringer.

5. Kontrollér ændringer: Før du uploader ændringerne til Google Ads, kan du køre Kontrollér ændringer og reagere på eventuelle fejl eller advarsler.

6. Upload ændringer: Når du har uploadet til Google Ads, kan ændringerne ses på din Google Ads-konto.