Stedsmålretting

Angivelse av budjusteringer for steder

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til eller oppdatere budjusteringer for målrettede steder:

1. Velg Søkeord og målretting > Steder i typelisten.
  2. Velg ett eller flere steder.
  3. Oppgi en verdi mellom -90 og +900 % (inklusivt) ved siden av «Budjustering» i redigeringspanelet.
Med en budjustering på -90 % reduseres budet med 90 %, til 10 % av det opprinnelige budet. På samme måte øker +900 prosent stedsbudet til ti ganger det opprinnelige beløpet. Eksempel: Annonsegruppebudet ditt er på USD 2,00, og det målrettede stedet har en budjustering på +200 prosent. Budet som brukes for det aktuelle stedet, blir USD 6.

Relaterte linker