Indstillinger for import af aktiver

Når du importerer aktiver med en CSV-fil eller værktøjet "Foretag flere ændringer", er der muligvis nye aktiver, hvor det kun er webadressefelterne, der adskiller sig fra allerede oprettede aktiver.

Lad os eksempelvis sige, at du har adskillige nye undersidelinks med samme linktekst som allerede oprettede undersidelinks, men en anden endelig webadresse. I så fald kan du vælge at redigere webadresserne for de allerede oprettede undersidelinks (f.eks. for at tilføje sporingskoder) eller at oprette nye undersidelinks med andre webadresser (f.eks. for at teste en anden landingsside til samme linktekst).

Du angiver, hvordan Google Ads Editor skal behandle de importerede aktiver ved at vælge en af nedenstående indstillinger under Værktøjer > Indstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Præferencer (Mac).

I dialogboksen Indstillinger på fanen Generelt skal du finde overskriften Import og rullemenuen Import af undersidelinks og aktiver til apps med forskellige endelige webadresse. Vælg derefter en af følgende indstillinger.

• Skift de eksisterende webadresser ud med de nye webadressertede (standard)
    Når denne indstilling er valgt, kan du bruge CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer til at redigere webadresser for nuværende aktiver. Du kan ikke oprette to undersidelinks, som kun adskiller sig fra hinanden med hensyn til webadresse, ved hjælp af CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer.
  • Opret et nyt annonceaktiv, hvis endelig webadresse er anderledes
    Aktiver, som kun er forskellige med hensyn til webadresse, anses for at være forskellige, så du kan bruge CSV-import eller Foretag flere ændringer til at oprette et nyt aktiv, der kun er anderledes end et allerede oprettet aktiv i webadressefeltet.
Bemærk! Vejledningen ovenfor gælder ikke for aktiver til billeder. De obligatoriske kolonner til import af aktiver til billeder er "Kampagne", "Annoncegruppe" og "Billede". Sørg for, at kolonnen "Billede" indeholder en sti til en fil på disken i stedet for en billedwebadresse. Den skal indeholde en absolut sti eller en relativ sti til CSV-filens placering. Vi anbefaler dog, at du angiver billedstien ved hjælp af en relativ sti.

Hvis CSV-filen f.eks. er under mappen "Dokumenter", og billedfilen " billede_1.png" er i undermappen "Billeder", er den relative sti for billedfilen "billeder/billede_1.png". Hvis stien ikke er angivet korrekt, kan Editor ikke finde billedfilen, hvilket kan medføre fejlen "Dit aktiv mangler et billede. Vælg et billede til dit aktiv."