Eksportér kontooplysninger til et regneark (CSV)

Eksportér din konto til et regneark

• Gå til menuen Konto > Eksportér. Du kan vælge at eksportere hele kontoen, eksportere udvalgte kampagner og annoncegrupper, eksportere den aktuelle visning eller eksportere tilpassede regler.
  • Det kan være mest nyttigt at vælge Eksportér aktuel visning, når du skal uploade eller implementere ændringer af en bestemt elementtype.
  • Hvis kontoen indeholder billeder, du vil eksportere, skal du gå til menuen Konto > Eksportér > Eksportér hele kontoen og vælge CSV-filer med billeder i ZIP-arkiv (.zip). Når du vælger denne mulighed, pakkes CSV-filen til en ZIP-fil med alle de billeder, du evt. har på din konto.

CSV-eksport er nyttig, hvis du skal dele dine kontooplysninger med en person, der ikke bruger Google Ads Editor. Eksportér hele din konto, den aktuelle visning (f.eks. avancerede søgeresultater), en enkelt kampagne eller annoncegruppe eller bestemte kampagner eller annoncegrupper, som du vælger. Hvis du har downloadet statistikker, medtages de i CSV-eksporten.

Tip!

Hvis du gerne vil foretage redigeringer med CSV, men ikke ønsker at miste din effektivitetshistorik for tidligere elementer, skal du sørge for at vælge Inkluder oprindelige kolonner i CSV-/ZIP-eksporter. under dine eksportindstillinger, som du finder under "Indstillinger" på værktøjslinjen. Få flere oplysninger

Hvis du redigerer din CSV-fil, kan du derefter importere den for at anvende dine ændringer i Google Ads Editor.