Behold ikke-uploadede ændringer, når du opgraderer

Når en ny version af Google Ads Editor er tilgængelig, kræver opgraderingen nogle gange, at du skal downloade dine kontooplysninger igen. Du har dog altid mulighed for at oprette en backup-fil med dine ændringer og kommentarer, før du installerer den nye version.

Når opgraderingen er udført, skal du downloade din konto igen. Importér derefter backup-filen, hvor du kan finde dine kommentarer og ændringer, der ikke er sendt, intakte.

Hvis du vil sende ændringer inden installationen af opdateringen, skal du klikke på Opdater ikke, når du bliver anmodet om at opgradere, og derefter sende dine ændringer. Du bliver bedt om at downloade den nye version, næste gang du åbner Google Ads Editor.