Advertentiegroepen kopiëren of verplaatsen

U kunt advertentiegroepen in een campagne knippen of kopiëren en deze vervolgens samen met hun inhoud in een andere campagne plakken.

Slepen en neerzetten

Als u snel een advertentiegroep wilt verplaatsen, selecteert u deze in de structuurweergave en sleept u de groep naar de nieuwe campagne. Als u een item wilt kopiëren, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt. Slepen en neerzetten werkt alleen in de Windows-versie van Google Ads Editor. De opdracht met Ctrl werkt zowel in Windows als op de Mac. Volg de onderstaande stappen als u meer dan één advertentiegroep wilt kopiëren of verplaatsen:

Advertentiegroepen kopiëren en plakken

1. Selecteer in de structuurweergave het account of de campagne met de advertentiegroepen die u wilt kopiëren.
  2. Klik op het tabblad Advertentiegroepen.
  3. Selecteer een of meer advertentiegroepen.
  4. Ga naar het menu Bewerken > Kopiëren om de advertentiegroepen te kopiëren.
  5. Selecteer in de structuurweergave de campagne waarin u de advertentiegroepen wilt plakken.
  6. Ga naar het menu Bewerken > Plakken om de advertentiegroepen te plakken.

Advertentiegroepen knippen en plakken

1. Selecteer in de structuurweergave het account of de campagne met de advertentiegroepen die u wilt verplaatsen.
  2. Klik op het tabblad Advertentiegroepen.
  3. Selecteer een of meer advertentiegroepen.
  4. Ga naar het menu Bewerken > Knippen om de advertentiegroepen te knippen.
  5. Selecteer in de structuurweergave de campagne waarin u de advertentiegroepen wilt plakken.
  6. Ga naar het menu Bewerken > Plakken om de advertentiegroepen te plakken.
Opmerkingen:
  • De prestatiestatistieken voor uw advertentiegroepen, zoals vertoningen en klikken, worden niet overgezet naar de nieuwe locatie.
  • Desgewenst kunt u een advertentiegroep ook zonder de bijbehorende items kopiëren en vervolgens de shell van de advertentiegroep op een nieuwe locatie plakken. Ga naar het menu Bewerken > Speciaal kopiëren > Shell van campagne of advertentiegroep kopiëren om de shell van een advertentiegroep te kopiëren.