Zoekwoorden kopiëren of verplaatsen

Kies een van de onderstaande opties om zoekwoorden te kopiëren of te verplaatsen naar een nieuw locatie.

Zoekwoorden naar een andere advertentiegroep kopiëren of verplaatsen
  1. Selecteer in de accountstructuurweergave de advertentiegroep met de zoekwoorden die u wilt kopiëren of verplaatsen.
  2. Klik op Zoekwoorden en targeting > Zoekwoorden in de lijst met typen en selecteer vervolgens een of meer zoekwoorden in de gegevensweergave.
  3. Selecteer Bewerken > Kopiëren of Knippen om de zoekwoorden te kopiëren of te knippen.
  4. Gebruik een van de onderstaande opties om de zoekwoorden te plakken:
    • In één advertentiegroep plakken: selecteer in de accountstructuurweergave de advertentiegroep waarin u de zoekwoorden wilt plakken en selecteer vervolgens Bewerken > Plakken.
    • Dezelfde zoekwoorden in meerdere advertentiegroepen plakken: selecteer in de accountstructuurweergave van uw account de accountnaam of een specifieke campagne en selecteer vervolgens een of meer advertentiegroepen. Selecteer Bewerken > Plakken naar.
Zoekwoorden naar een ander account kopiëren of verplaatsen
  1. Selecteer in de accountstructuurweergave de campagne of advertentiegroep met de zoekwoorden die u wilt kopiëren of verplaatsen.
  2. Klik op Zoekwoorden en targeting > Zoekwoorden in de lijst met typen en selecteer vervolgens een of meer zoekwoorden in de gegevensweergave.
  3. Selecteer Bewerken > Kopiëren of Knippen om de zoekwoorden te kopiëren of te knippen.
  4. Selecteer Account > Openen.
  5. Kies het account waarin u de zoekwoorden wilt plakken en klik vervolgens op Openen.
  6. Gebruik een van de onderstaande opties om de zoekwoorden te plakken:
    • In één advertentiegroep plakken: selecteer in de accountstructuurweergave de advertentiegroep waarin u de zoekwoorden wilt plakken en selecteer vervolgens Bewerken > Plakken.
    • Dezelfde zoekwoorden in meerdere advertentiegroepen plakken: selecteer in de accountstructuurweergave van uw account de accountnaam of een specifieke campagne en selecteer vervolgens een of meer advertentiegroepen. Selecteer Bewerken > Plakken naar.
Alleen de zoekwoordtekst kopiëren

Volg deze stappen als u alleen de zoekwoordtekst wilt kopiëren zonder CPC's of uiteindelijke URL's op zoekwoordniveau. Deze optie is vooral bedoeld voor het plakken van zoekwoordtekst buiten Google Ads Editor, zoals een tekstbestand of spreadsheet. Het is niet mogelijk zoekwoordtekst rechtstreeks in advertentiegroepen binnen Google Ads Editor te plakken.

1. Selecteer in de accountstructuurweergave de campagne of advertentiegroep met de zoekwoordtekst die u wilt kopiëren.
  2. Klik op Zoekwoorden en targeting > Zoekwoorden in de lijst met typen en selecteer vervolgens een of meer zoekwoorden in de gegevensweergave.
  3. Selecteer Bewerken > Zoekwoordtekst of plaatsings-URL kopiëren.
  4. Plak de zoekwoordtekst in uw tekstbestand, spreadsheet of andere bestemming.
Wanneer u zoekwoorden in een nieuwe advertentiegroep plakt, worden de statistieken over de zoekwoordprestaties, zoals vertoningen en klikken, niet overgezet naar de nieuwe locatie.