Advertenties kopiëren of verplaatsen

U kunt advertenties in één advertentiegroep knippen of kopiëren en deze vervolgens in een andere advertentiegroep binnen hetzelfde account of een ander account plakken.

Advertenties kopiëren of verplaatsen binnen hetzelfde account

1. Selecteer in de structuurweergave de advertentiegroep met de advertenties die u wilt kopiëren of verplaatsen.
  2. Klik op het betreffende tabblad op het tabblad Advertenties.
  3. Selecteer een of meer advertenties.
  4. Ga naar het menu Bewerken > Kopiëren of Knippen om de advertenties te kopiëren of te knippen.
  5. Selecteer in de structuurweergave de advertentiegroep waarin u de advertenties wilt plakken.
  6. Ga naar het menu Bewerken > Plakken in.
Advertenties kopiëren of verplaatsen naar een ander account
  1. Selecteer in de structuurweergave de advertentiegroep met de advertenties die u wilt kopiëren of verplaatsen.
  2. Klik op het betreffende tabblad op het tabblad Advertenties.
  3. Selecteer een of meer advertenties.
  4. Ga naar het menu Bewerken > Kopiëren of Knippen om de advertenties te kopiëren of te knippen.
  5. Klik op Account > Openen.
  6. Selecteer het account waarin u de advertenties wilt plakken en klik op Openen.
  7. Selecteer in de structuurweergave de advertentiegroep waarin u de advertenties wilt plakken.
  8. Ga naar het menu Bewerken > Plakken in.
Tip: Als u advertenties in meer dan een advertentiegroep wilt plakken, selecteert u de bestemmingsadvertentiegroepen in de gegevensweergave van het tabblad Advertentiegroepen en gaat u naar het menu Bewerken > Plakken in.