Stedsmålretting

Slik legger du til flere stedsmål

Slik limer du inn i «Foreta flere endringer»-verktøyet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til flere stedsmål i Google Ads Editor:

1. Velg Søkeord og målretting > Steder i typelisten.
  2. Klikk på Foreta flere endringer.
  3. Velg Dataene mine omfatter kolonner for kampanjer og/eller annonsegrupper eller Bruk valgte destinasjoner under Destinasjon.
  4. Skriv eller lim inn endringene dine i rutenettet.
  5. Klikk på Behandle.
  6. Klikk på Fullfør og gjennomgå endringer for å fortsette.
  7. Klikk på Behold for å legge til ventende endringer i kontoen din.

Importering av steder via CSV-filer

Finn ut mer om importering av CSV-filer.

Tips for å legge til steder via CSV-importeringer

• Ta med en Sted-kolonne i CSV-filen.
  • Valgfritt: Ta med en Steds-ID-kolonne med gyldige steds-ID-er.
  • Angi hvert sted på sin egen rad.
  • Hvis du ønsker å legge til nærhetsmål, bruker du følgende format: (distance:latitude:longitude). Eksempel: (10mi:33.728536:-118.084102) eller (20km:54.162434:-112.148438)
Nye steder som vises med en gul advarsel, har en tilstand som ikke er avklart. Finn ut hvordan du avklarer steders tilstand.

Relaterte linker