Campagnes onderbreken, verwijderen of hervatten

Als u campagnes wilt onderbreken, verwijderen of hervatten, kiest u een van de onderstaande opties.

Specifieke campagnes selecteren en bewerken

1. Klik op het tabblad 'Campagnes'.
  2. Selecteer een of meer campagnes die u wilt bewerken.
  3. Selecteer in het bewerkingspaneel een nieuwe Status in het dropdown-menu. Als er meerdere campagnes zijn geselecteerd, is de nieuwe status van toepassing op alle geselecteerde campagnes.

Wijzigingen in de campagnestatus importeren

Als u nieuwe statussen voor bestaande campagnes wilt importeren, gebruikt u CSV importeren of de tool Meerdere campagnes toevoegen/bijwerken en voegt u een kolom voor de status toe.