Nieuwe campagnes toevoegen

Aan de hand van de onderstaande stappen kunt u een of meer campagnes toevoegen in AdWords Editor.

Afzonderlijke campagnes toevoegen

1. Selecteer Gegevens > Nieuwe toevoegen > Een nieuwe campagne toevoegen.
  2. Selecteer het campagnetype, de naam en het budget.
  3. Selecteer de overige instellingen.

Meerdere campagnes toevoegen

1. Selecteer Campagnes in de lijst met typen.
  2. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  3. Selecteer onder 'Bestemming' de optie Mijn gegevens bevatten kolommen voor campagnes en/of advertentiegroepen of Geselecteerde bestemmingen gebruiken.
  4. Typ of plak uw wijzigingen in het raster.
  5. Klik op Verwerken.
  6. Klik op Wijzigingen voltooien en beoordelen om verder te gaan.
  7. Klik op Behouden als u de uitstaande wijzigingen aan uw account wilt toevoegen.