Advertentiegroepen onderbreken, verwijderen of hervatten

Specifieke advertentiegroepen selecteren en bewerken

1. Selecteer Advertentiegroepen.
  2. Selecteer een of meer advertentiegroepen die u wilt bewerken.
  3. Selecteer in het bewerkingspaneel een nieuwe Status in het dropdown-menu. Wanneer er meerdere advertentiegroepen zijn geselecteerd, is de nieuwe status van toepassing op alle geselecteerde advertentiegroepen.

Wijzigingen in de advertentiegroepstatus wijzigen

Als u nieuwe statussen voor bestaande advertentiegroepen wilt importeren, gebruikt u de tool CSV importeren of Meerdere wijzigingen aanbrengen en voegt u een kolom 'Status' toe.