Nieuwe advertentiegroepen toevoegen

U kunt de onderstaande stappen volgen om een of meer advertentiegroepen toe te voegen aan uw campagnes.

Afzonderlijke advertentiegroepen toevoegen

1. Selecteer Advertentiegroepen in de typenlijst.
  2. Selecteer Advertentiegroep toevoegen in de werkbalk.
  3. Selecteer desgevraagd een doelcampagne en klik op OK.
  4. Geef de naam van de advertentiegroep op en een of meer biedingen.
    • Optioneel: Geef het type advertentiegroep op. Het type van een nieuw gemaakte advertentiegroep wordt ingesteld op 'Standaard'. Meer informatie over advertentiegroepen.
    • Optioneel: Geef een bodaanpassing voor mobiel op. U kunt kiezen uit vijf verschillende bodaanpassingen: 'Desktop', 'Mobiel', 'Tablet', 'Tv-scherm' en 'Populairste content'.
    • Optioneel: Geef instellingen voor het Display Netwerk op (aangepast biedingstype, targetingoptimalisatie, flexibel bereik en advertentieroulatie).

Meerdere advertentiegroepen toevoegen

1. Selecteer Advertentiegroepen in de typenlijst.
  2. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  3. Selecteer onder Bestemming de optie Mijn gegevens bevatten kolommen voor campagnes en/of advertentiegroepen of Geselecteerde bestemmingen gebruiken.
  4. Typ of plak de wijzigingen in het raster.
  5. Klik op Verwerken.
  6. Klik op Wijzigingen voltooien en beoordelen om verder te gaan.
  7. Klik op Behouden als u de wijzigingen die in behandeling zijn aan uw account wilt toevoegen.