Navigationsoversigt

Kom godt i gang med en oversigt over Google Ads Editor-grænsefladen.

1. Programmenu (): I Windows findes programmenuen øverst i Google Ads Editor-grænsefladen.
    I Mac OS findes programmenuen øverst i skærmbilledet:
  2. Værktøjslinje (): Værktøjslinjen findes øverst på siden i Google Ads Editor. Brug knapperne til at åbne eller tilføje en konto, downloade de seneste ændringer, tjekke eller uploade ændringer til Google Ads og se kontostatistik.
  3. Trævisning (): Brug trævisningen, som også kaldes kontotræet, til at vælge eller søge efter den konto, kampagne eller annoncegruppe, som du vil se eller redigere. Klik på pilen ud for navnet på en konto eller en hvilken som helst kampagne for at udvide eller skjule den.
  4. Typeliste (): Klik på et element i typelisten for at se eller søge efter data for den valgte konto, kampagne eller annoncegruppe. Vælg f.eks. en kampagne i trævisningen, og vælg derefter Søgeord i typelisten for at se søgeordene for den pågældende kampagne i datavisningen.
  5. Datavisning (): I datavisningen kan du se indholdet af din konto, kampagne eller annoncegruppe. Indholdet i datavisningen ændres, afhængigt af hvad du har valgt i trævisningen og typelisten.
  6. Redigeringspanel (): Når du vælger en række i datavisningen, kan du redigere den i redigeringspanelet eller ved direkte indtastning i den valgte række. Klik på ikonet Åbn i et nyt (pop ud-vindue) for at åbne redigeringspanelet som et frit svævende vindue. Du kan ændre størrelsen af panelet for at gøre flere kolonner synlige i datavisningen.

Du kan få bedre plads til at se og redigere dine kontooplysninger ved at skjule et eller flere af redigeringspanelerne i Google Ads Editor-grænsefladen.

Relaterede links