Upgraden naar de nieuwste versie

Google Ads Editor controleert op updates tijdens het starten en periodiek wanneer het programma wordt uitgevoerd, dus u hoeft nooit handmatig iets te downloaden om een upgrade uit te voeren.

Als er een update beschikbaar is waarvoor u uw accountgegevens niet opnieuw hoeft te downloaden, wordt deze op de achtergrond gedownload of krijgt u een melding als de update wordt gedetecteerd wanneer Google Ads Editor wordt uitgevoerd. Als u voor een update uw accountgegevens opnieuw moet downloaden, krijgt u altijd een melding dat er een nieuwe versie beschikbaar is. In de melding wordt u gevraagd of u wilt overstappen op de nieuwe versie. Ook wordt aangegeven of u uw accountgegevens al dan niet opnieuw moet downloaden.

Als u uw gegevens opnieuw moet downloaden, worden niet-doorgevoerde wijzigingen niet verwijderd wanneer u de update installeert. Als u in de huidige versie wijzigingen heeft aangebracht, wordt u voor elk account één keer gevraagd om de wijzigingen te importeren nadat u het betreffende account in de nieuwe versie heeft gedownload.