Download og installer Google Ads Editor

Google Ads Editor er en gratis app til Google Ads-kampagnestyring, som det kun tager få sekunder at installere. Start med at downloade Google Ads Editor til dit operativsystem. Se systemkrav

Når installationen er fuldført, består næste trin i at downloade en Google Ads-konto. Det kan også være en god idé at læse vores oversigt over, hvordan du bruger Google Ads Editor.

Bemærk!

Version 1.3 og nyere til Windows kræver et 64-bit operativsystem. Den nye version af Google Ads Editor er ikke kompatibel med 32-bit Windows.