Stedsmålretting

Bekreft steder

Steder som du nylig har skrevet eller limt inn, betraktes som «ubekreftede» i AdWords Editor inntil du bekrefter målet. Hvis du for eksempel angir Los Angeles, vet AdWords Editor foreløpig ikke om du ønsker å målrette kampanjen mot byen Los Angeles, storbyområdet Los Angeles eller et annet alternativ. AdWords Editor viser en gul advarsel ved siden av ubekreftede steder inntil du gjennomfører ett av de følgende tiltakene:

• Velg Rediger / søk etter sted på Steder-fanen for å søke etter og bekrefte stedet som er angitt (anbefalt).
  • Kontroller stedene ved hjelp av Kontroller endringer eller Kontroller steder på Steder-fanen.
  • Legg inn endringene.

Det første alternativet er mest nøyaktig ettersom du kan kontrollere hvert enkelt sted før du legger det inn. I de to andre alternativene (kontrollere eller legge inn endringer) tilordner AdWords Editor automatisk et sted, og stedet som blir valgt, er ikke nødvendigvis det du ønsker. Hvis vi holder oss til eksemplet ovenfor, vil AdWords Editor kunne velge byen Los Angeles når du ønsker å målrette kampanjen mot storbyområdet Los Angeles.