Alternativer for valg av kampanje

I AdWords Editor får du muligheten til å velge alle eller enkelte kampanjer når du laster ned eller oppdaterer kontoen. Alternativene er:

• Alle kampanjer: Last ned eller oppdater hele kontoen.
  • Kampanjer som allerede er lastet ned: Bare tilgjengelig når deler av eller hele kontoen allerede finnes i AdWords Editor. Dette alternativet er nedtonet hvis du legger til en ny konto. (Du kan eventuelt gjøre dette ved å velge Kampanjer jeg velger, og velge kampanjene som du allerede har lastet ned.)
  • Kampanjer jeg velger: Hvis du velger dette alternativet, laster AdWords Editor inn en liste med kampanjer, slik at du kan velge hva du vil laste ned eller oppdatere. Deretter kan du når som helst endre kampanjesettet du har lastet ned.
Hvis en kampanje inneholder endringer som ikke er lagt inn, og du ikke tar med denne kampanjen i utvalget, mister du endringene som ikke er lagt inn. I så fall får du opp en advarsel, og du kan avbryte nedlastingen.