En procés de revisió: definició

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

És l'estat que tenen els anuncis que s'estan revisant per comprovar que siguin segurs i adequats i que compleixin les polítiques de publicitat.

Revisem la majoria d'anuncis en el termini d'un dia laborable, però algunes revisions complexes poden tardar més. Si el vostre anunci està en procés de revisió durant més d'un dia laborable, contacteu amb nosaltres. Google es reserva el dret de prioritzar les revisions per garantir l'estabilitat global del sistema.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda