Søgeordsstatus: Definition

En status for hvert søgeord, der viser, om søgeordet i øjeblikket kan aktivere annoncer.

For hvert søgeord ser du oplysninger om dets aktuelle status i kolonnen "Status" under fanen "Søgeord" på siden Søgeord. Hvis flere statusser er relevante for et søgeord, vises den mest relevante status først.

Her er de søgeordsstatusser, som du kan få vist:

Søgeordsstatusser

Søgeordet er på et bestemt trin i gennemgangsprocessen, hvor Google gennemgår søgeord for at sikre, at de overholder vores annonceringspolitikker.

Inden gennemgang har dit søgeord denne status:

• Under gennemgang: Søgeordet kan ikke aktivere annoncer, før det er blevet gennemgået, hvilket kan tage op til én hverdag.

Efter gennemgangen har dit søgeord en af følgende statusser:

• Kvalificeret: Søgeordet er blevet gennemgået og er kvalificeret til at vise annoncer.
  • Kvalificeret (begrænset): Søgeordets effektivitet påvirkes af en anden faktor
    • Lav søgevolumen: Søgeordet er midlertidigt suspenderet, fordi det er forbundet med meget lav søgetrafik på Google, hvilket er tegn på, at det ikke er særlig relevant for de fleste kunders søgninger.
    • Vises sjældent pga. et lavt kvalitetsresultat: Kvalitetsresultatet for dit søgeord er meget lavt og forhindrer, at din annonce vises særlig ofte.
    • Under estimeret bud for første side: Søgeordet er aktivt og kan udløse visning af din annonce. Dens pris pr. klik (CPC, cost per click) er lavere end det beløb, som sandsynligvis er nødvendigt, for at din annonce kan placeres på første side af Googles søgeresultater.
    • Få sidematch: Søgeordet er midlertidigt suspenderet, fordi det matcher meget få sider, hvilket angiver, at udtrykket ikke er almindeligt forekommende i indhold på Google Displaynetværket.
  • Ikke kvalificeret: Søgeordet aktiverer ikke annoncer, da det er indeholdt i en kampagne eller annoncegruppe, der ikke er kvalificeret
    • Kampagne sat på pause eller Annoncegruppe sat på pause: Søgeordet er i en annoncegruppe eller kampagne, der ikke kører, fordi du tidligere sat den på pause.
    • Kampagne fjernet eller Annoncegruppe fjernet: Søgeordet er i en annoncegruppe eller kampagne, der ikke kører, fordi du tidligere har fjernet den.
    • Kampagne afventer: Søgeordet er i en kampagne, der endnu ikke er begyndt at køre, fordi dens startdato ligger i fremtiden.
    • Kampagne afsluttet: Søgeordet er i en kampagne, der ikke længere kører, fordi den har passeret sin slutdato.
    • Kampagne suspenderet: Søgeordet er i en kampagne, der midlertidigt er sat på pause, fordi din forudbetalte kontosaldo er opbrugt.
  • Afvist: Søgeordet kan ikke udløse annoncer, fordi det overtræder Google Ads-politikken.
  • Fjernet: Søgeordet udløser ikke annoncer, da du tidligere har fjernet det.
  • Sat på pause: Søgeordet udløser ikke annoncer, da du tidligere har sat det på pause.