D-U-N-S-nummer

D-U-N-S (Data Universal Numbering System) is een wereldwijd erkend systeem ontwikkeld door Dun & Bradstreet (D&B) dat een uniek identificatienummer van 9 cijfers aan bedrijven toewijst:

• U kunt om uw D-U-N-S-nummer worden gevraagd als u de betalingsinstelling voor maandelijkse facturering aanvraagt of tijdens het verificatieproces voor adverteerders. Het nummer is niet vereist voor beide procedures, maar kan onze teams helpen uw aanvragen sneller te beoordelen.
  • U kunt dit nummer vinden of kosteloos een aanvraag voor een nummer indienen door naar de website van D&B te gaan op www.dnb.com.