Tekstoverlejringsannonce

En tekstannonce, der vises med videoindhold på displaysites.

• Din almindelige tekstannonce vil blive betragtet som en tekstoverlejringsannonce, hvis du målretter den mod visning sammen med onlinevideoer på Displaynetværket. Det sker automatisk, hvis du aktiverer din kampagne til visning på hele netværket uden at ændre dine netværksindstillinger. Du kan også bruge værktøjet Displaynetzwerk-Kampagneplanlægning til at få idéer til placeringer i videoer eller på videowebsites.
  • Disse annoncer vises generelt i en videoafspiller eller inden for de nederste 20 % af en videostreams afspilningsområde.
  • Tekstoverlejringsannoncer kan hjælpe dig med at skabe opmærksomhed om dit varemærke og gøre brugerne engagerede ved hjælp af videoindhold, som er en meget populær form for webindhold.

Se artikler om videoannoncer