Crear una campanya Màxim rendiment

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Podeu crear una sola campanya Màxim rendiment fàcil de gestionar per promocionar els vostres productes o serveis en tota la Xarxa de Google. Aquest article proporciona informació sobre les diverses maneres de crear una campanya Màxim rendiment en funció dels objectius i feeds de dades de la campanya, així com enllaços a recursos que us poden ajudar a optimitzar-la. Obteniu més informació sobre les campanyes Màxim rendiment.

En aquesta pàgina

Abans de començar

Les campanyes Màxim rendiment automatitzen les ofertes, l'optimització del pressupost, els públics, les creativitats i l'atribució, entre d'altres, per ajudar-vos a obtenir més conversions i més valor amb la publicitat. L'ús de Màxim rendiment és l'opció recomanada en els casos següents:

• Si teniu objectius publicitaris i de conversió específics.
  • Si voleu maximitzar el rendiment de la campanya i no teniu limitacions pel que fa als canals publicitaris.
  • Si voleu un accés fàcil a tots els canals publicitaris de Google utilitzant una sola campanya.
  • Si voleu un abast i un valor de conversió addicionals més enllà del que us ofereixen les campanyes de cerca basades en paraules clau.

Què cal esperar quan es crea una campanya

Un cop hàgiu creat la campanya, pot ser que Google Ads tardi a mostrar les impressions. Aquest retard pot ser per algun dels motius següents:

• Les campanyes que utilitzen estratègies d'ofertes automàtiques necessiten temps per optimitzar-se. És possible que observeu fluctuacions en el rendiment o canvis en la despesa mentre la IA de Google aprèn com pot optimitzar els objectius que heu definit.
  • Es tarda d'un a dos dies a revisar els anuncis creats o editats recentment per ajudar a garantir que compleixen tots els requisits de les polítiques.
  • La IA de Google tarda una mica a ajustar la difusió si feu canvis a la configuració de la campanya.

Si l'anunci no ha rebut cap impressió al cap de tres dies laborables, reviseu l'article Com es poden corregir les campanyes Màxim rendiment de Google Ads que no s'estan publicant o que tenen poc trànsit.

Ves a Campanyes

Treure el màxim profit d'una campanya

Per publicar una campanya amb èxit i maximitzar la difusió de les campanyes al llarg del temps, assegureu-vos que tant el seguiment de conversions com les llistes de remàrqueting estiguin configurats correctament. Reviseu les pràctiques recomanades següents abans de crear o editar una campanya Màxim rendiment:

• Feu un seguiment de les conversions: heu d'utilitzar el seguiment de conversions amb les campanyes Màxim rendiment. La IA de Google maximitza no només els esdeveniments de conversió (com ara les compres en línia, les subscripcions i les compres generades a partir de trucades telefòniques), sinó també el valor de conversió per determinar com es pot invertir un pressupost diari. Podeu crear campanyes Màxim rendiment sense seguiment de conversions o sense complir els requisits del seguiment de conversions, però és possible que es limiti la despesa de la campanya.
  • Utilitzeu llistes de remàrqueting: heu d'utilitzar les llistes de remàrqueting més actualitzades a les campanyes Màxim rendiment. Per garantir la millor cobertura per als vostres anuncis, heu de mantenir més de 100 usuaris actius durant els 30 darrers dies i almenys 1 usuari nou en els 2 darrers dies. Podeu publicar campanyes Màxim rendiment existents sense complir els requisits del remàrqueting, però és possible que es limiti la despesa de les campanyes.

Opcions per crear una campanya Màxim rendiment

Objectius de campanya Màxim rendiment

Podeu crear una campanya Màxim rendiment si l'objectiu general de la campanya és "Vendes", "Contactes", "Trànsit al lloc web" o "Promocions i visites a botigues locals", o bé si creeu una campanya sense un objectiu concret. Reviseu les opcions següents per determinar quina és la manera ideal de crear la campanya en funció dels vostres objectius i feeds de dades.

Crear una campanya amb objectius de vendes en línia o de generació de contactes

Un dels objectius més habituals dels propietaris d'empresa és animar els clients a fer una acció específica. Podeu crear una campanya Màxim rendiment per ajudar a generar vendes i contactes.

Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya amb objectius de vendes en línia o de generació de contactes.

Crear una campanya mitjançant un feed de Merchant Center

Els feeds de Merchant Center són col·leccions dels productes o serveis que voleu anunciar. Podeu crear una campanya Màxim rendiment amb el vostre feed per ajudar a generar vendes dels productes que heu penjat.

Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya mitjançant un feed de Merchant Center.

Crear una campanya amb un objectiu de botiga

Els objectius de botiga us ajuden a proporcionar als clients potencials la informació que necessiten per decidir quan i com visitaran les vostres botigues. Podeu crear una campanya Màxim rendiment amb un objectiu de botiga per facilitar la promoció a les propietats de Google, com ara YouTube. Obteniu més informació sobre Màxim rendiment per a objectius de botiga.

Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya amb un objectiu de botiga.

Crear una campanya amb objectius de botiga mitjançant formats locals i anuncis d'inventari local

Els anuncis d'inventari local mostren els productes que teniu disponibles als usuaris que fan cerques a Google quan són a prop de la vostra botiga. Aquests anuncis proporcionen als usuaris informació com ara l'inventari que tenen disponible a prop i si poden comprar els productes en línia i recollir-los a la botiga. Podeu utilitzar les campanyes Màxim rendiment amb objectius de botiga per optimitzar-les mentre es difonen en formats locals i en anuncis d'inventari local.

Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya amb anuncis d'inventari local.

Crear una campanya amb un objectiu de viatges

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges ofereixen als anunciants d'hotel orientats al rendiment d'hotels la manera més senzilla de difondre anuncis en totes les propietats de Google. Això permet als anunciants crear fàcilment grups de recursos per a propietats concretes i maximitzar el rendiment amb Google Ads.

Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya amb un objectiu de viatges.

Important: als països que formen part del programa CSS, les campanyes Màxim rendiment es poden utilitzar amb qualsevol servei de comparació de preus (CSS) amb què es treballi. Els anuncis es mostraran a les pàgines de resultats de cerca generals i en altres superfícies en què s'hagi activat el CSS. Obteniu més informació sobre la publicitat mitjançant serveis de comparació de preus.

Enllaços relacionats

Resoldre problemes relacionats amb una campanya