Yhteysnäkymä

Elementit-sivun Yhteysnäkymästä näet oman elementtidatasi.

Yhteysnäkymä tukee tällä hetkellä seuraavia elementtityyppejä:

• Sivustolinkki
  • Huomioteksti
  • Sisältöpoiminta
  • Kuva
  • Dynaaminen kuva
  • Puhelu
  • Liidilomake
  • Hinta
  • Sovellus

Aina kun luot jonkin edellä mainituista elementeistä, voit yhdistää sen mihin tahansa mainosryhmääsi tai kampanjaasi tai jopa koko tiliisi. Yksi elementti voi siis olla yhdistettynä useampaan kohteeseen.

Yhteysnäkymän kullakin rivillä näkyy elementin yksittäistä yhteyttä koskevia tietoja sekä mainosryhmä, kampanja tai tili, johon elementti on yhdistetty. Jos elementti on yhdistetty moneen eri mainosryhmään tai kampanjaan, se näkyy listalla useamman kerran. Voit käyttää Yhteysnäkymää vertaillessasi tietyn elementin tuloksia eri yhteyksissä. Voit myös lisätä tai poistaa yhteyksiä valitsemalla valintaruudut muutettavien yhteyksien vierestä ja käyttämällä avattavia Poista‑ ja Lisää‑valikkoja.