Uw gegevens over de winkelverkoop uploaden

Nadat u uw Google Ads-account heeft ingesteld voor conversies via winkelverkoop, bereidt u de winkelverkoopgegevens voor en uploadt u deze naar Google Ads.

In dit artikel leggen we uit hoe u uw winkelverkoopgegevens instelt en uploadt naar Google Ads via verschillende uploadmethoden.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

1. Een uploadmethode kiezen

U kunt uw winkelverkoopgegevens uploaden met Google Ads, de Google Ads API of via een winkelverkooppartner. Gebruik slechts één methode voor elke upload, omdat duplicaten van hetzelfde bestand die via verschillende methoden worden geüpload, door Google tijdens de upload als één bestand worden beschouwd en verder worden genegeerd.

1. Winkelverkoopgegevens uploaden in Google Ads

U kunt uw winkelverkoopgegevens rechtstreeks uploaden naar Google Ads. Met deze uploadmethode bereidt u uw transactiebestand voor de winkel voor en uploadt u dit handmatig naar uw Google Ads-account als u een wijziging aanbrengt. U kunt ook uploads plannen, zodat wijzigingen in uw gegevens automatisch kunnen worden geüpload vanuit Google Spreadsheets of via een bestandsoverdrachtmethode (HTTPS/SFTP).

Voordelen als u uw winkelverkoopgegevens uploadt naar Google Ads
  • Ideaal als u nog geen ervaring heeft met winkelverkoop: Als u nog geen winkelverkoopgegevens heeft geüpload, kunt u het beste beginnen met deze methode. Naarmate u meer ervaring krijgt met winkelverkoopmetingen, kunt u overwegen om over te stappen op de Google Ads API of een winkelverkooppartner de gegevens laten uploaden.
  • Gebruiksgemak: Als u winkelverkoopgegevens uploadt via Google Ads, kunt u controleren of deze gegevens correct zijn opgemaakt. Nadat u de winkelverkoopgegevens heeft geüpload, laat Google Ads weten of deze kunnen worden gebruikt voor metingen of krijgt u tips over hoe u eventuele fouten erin kunt corrigeren.

2. Winkelverkoopgegevens uploaden met de Google Ads API

U kunt uw gegevensbeheersysteem beveiligd integreren met de Google Ads API om uw bestanden regelmatig te uploaden. Neem voor hulp en meer informatie over API-uploads contact op met uw Google-accountvertegenwoordiger.

Voordelen als u winkelverkoopgegevens uploadt met de Google Ads API
  • Ideaal om grote aantallen transacties te uploaden: Als u uw winkelverkoopgegevens regelmatig updatet of als u een groot aantal offline transacties wilt uploaden, gebruikt u de Google Ads API.
  • Tijd besparen met uploads: Hoewel het wat technische kennis vergt om uw gegevensbeheersysteem te integreren met de Google Ads API, bespaart dit u tijd als u de transactiegegevens voor de winkelverkoop wijzigt.
  • Technische support: voor technische vragen over de Google Ads API (bijvoorbeeld vragen over het gebruik van API's, of SDK's of fouten die u via de API of SDK krijgt), voert u de stappen om problemen op te lossen uit op de pagina met technische support voor API's.

3. Upload winkelverkoopgegevens via een partner voor winkelverkoop

Winkelverkooppartners zijn bedrijven die u kunnen helpen uw gegevens over offline transacties rechtstreeks te importeren in Google Ads. Lees meer over partners voor de winkelverkoop.

Voordelen als u winkelverkoopgegevens uploadt via een winkelverkooppartner
  • Ondersteunde uploads: Winkelverkooppartners zijn rechtstreeks geïntegreerd met onze Google Ads API zodat gegevensuploads automatisch, consistent en betrouwbaar kunnen plaatsvinden.
  • Technische support: Alle winkelverkooppartners kunnen technische problemen oplossen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
  • Opschoning en opmaak van gegevens: Partners voor winkelverkopers kunnen u helpen uw gegevens op te maken voor een correcte en probleemloze upload. Zo kunnen winkelverkooppartners bijvoorbeeld kolommen in uw gegevensbestand voor winkelverkoop nalopen om veelvoorkomende fouten te corrigeren.
  • Verbeterde overeenkomstpercentages: Sommige partners beschikken over robuuste diagrammen met klantinformatie die de overeenkomstpercentages kunnen verhogen.

2. Maak winkelverkoopgegevens op en hash ze

Hashing is een procedure waarbij uw verkoopgegevens op een veilige, privacybeschermende manier worden herschikt in een willekeurige volgorde. Google accepteert alleen correct opgemaakte en gehashte gebruikersgegevens. U kunt gegevens op de volgende manieren hashen:

• Met het SHA-256-algoritme: U kunt uw gegevens beschermen door uw klantgegevens zelf te hashen met het SHA-256-algoritme, de branchenorm voor eenrichtingshashing.
  • Met automatische hashing in Google Ads: Als u uw winkeltransactiegegevens in platte tekst (.csv) heeft opgeslagen, kunt u het bestand niet-gehasht uploaden naar Google Ads. Automatisch hashen is alleen beschikbaar voor csv-indelingen die rechtstreeks zijn geüpload via de UI van Google Ads. Google Ads hasht automatisch gegevens die moeten worden gehasht via het SHA-256-algoritme voordat het bestand wordt geaccepteerd voor verwerking.
Winkelverkoopgegevens die moeten worden gehasht
  • E-mailadressen van klanten
  • Telefoonnummers van klanten
  • De voor- en achternaam van klanten
Winkelverkoopgegevens die niet hoeven te worden gehasht
  • Plaats
  • Provincie
  • Land
  • Postcode
  • Kenmerkgegevens (bijvoorbeeld valuta- en conversienamen)
Geaccepteerde bestandsindelingen en maximale grootte

Bestandsindelingen

• Excel
  • Csv
  • Google Spreadsheets

Maximale grootte

• Eenmalige upload rechtstreeks naar uw Google Ads-account:
    • 150 MB: alleen voor handmatig naar Google Ads geüploade csv-bestanden (naar schatting 300.000 rijen met transacties).
    • 50 MB: voor alle andere indelingen, waaronder csv-bestanden die op basis van een planning worden geüpload (naar schatting 100.000 rijen met transacties).
  • Upload via de Google Ads API: 1.000.000 rijen met transacties.
    Opmerking: Als u een partner voor winkelverkoop gebruikt om uw winkelverkoopgegevens te uploaden, neemt u contact op met die partner om te informeren naar de gebruikte bestandsgrootte.
Heeft u hulp nodig met de opmaak van het bestand met winkelverkoopgegevens? Ga naar onze gedetailleerde handleiding over hoe u de winkelverkoopgegevens kunt opmaken.

3. Upload uw gegevens over de winkelverkoop

Nadat u uw winkelverkoopgegevens heeft voorbereid, uploadt u de gegevens naar uw Google Ads-account. De stappen om uw winkelverkoopgegevens te uploaden, kunnen verschillen afhankelijk van de gekozen uploadmethode.

Winkelverkoopgegevens uploaden in Google Ads

Als u winkelverkoopgegevens uploadt in Google Ads, kunt u kiezen voor een eenmalige upload (u uploadt elke keer dat u uw winkelverkoopgegevens updatet) of een geplande upload (Google Ads controleert op een specifieke gehoste locatie of er nieuwe winkelverkoopgegevens zijn en uploadt de wijzigingen).

We raden u aan dagelijks of wekelijks uploads te plannen, zodat u zeker weet dat uw rapporten over winkelverkoop nauwkeurig zijn.
Eenmalige upload
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Doelen Goals Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Conversies.
    • Als u een manageraccount gebruikt, klikt u op Conversies in het paginamenu aan de linkerkant.
  3. Klik in het paginamenu op Uploads.
  4. Klik op de plusknop .
  5. Klik op Templates bekijken om de template te downloaden die past bij het type conversie dat u wilt importeren. U kunt Excel, csv of Google Spreadsheets kiezen om conversies uit klikken, oproepen of de winkelverkoop te uploaden.
  6. Klik op Gereed.
  7. Selecteer naast Bron de bron van het bestand dat u wilt uploaden: Bestand uploaden, Google Spreadsheets, HTTPS of SFTP.
    • Als u een bestand uploadt of Google Spreadsheets gebruikt, klikt u op Bestand kiezen om het bestand te selecteren dat u wilt uploaden.
    • Als u HTTPS of SFTP gebruikt, voert u de URL voor het bestand, en de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot het bestand in.
  8. Vink het selectievakje aan naast 'De upload bevat winkelverkoopgegevens die zijn verzameld en gedeeld in overeenstemming met het toepasselijke beleid van Google' en geef aan of u niet-gehashte privégegevens van klanten of gehashte gegevens uploadt.
  9. Klik op de knop Uploaden en voorbeeld tonen of Uploaden en toepassen.
    • Als u op Uploaden en voorbeeld tonen klikt, ziet u een voorbeeld met de geschatte wijzigingen op het tabblad Geschiedenis.
    • Als u de conversies wilt importeren in uw account, klikt u op het dropdownmenu Actie en selecteert u Toepassen.
    • Als u op Uploaden en toepassen klikt, wordt de verwerking gestart nadat alle rijen zijn geüpload.
  10. Als u meer informatie wilt over de uploadstatus (inclusief eventuele fouten die bij de upload zijn opgetreden), klikt u op de links in de kolom Resultaten.
Een upload plannen
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Doelen Goals Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Conversies.
  3. Klik in het paginamenu op Uploads.
  4. Klik op Planningen.
  5. Klik op de plusknop .
  6. Selecteer naast Bron de bron van het bestand dat u wilt uploaden: Google Spreadsheets, HTTPS of SFTP.
    • Als u HTTPS of SFTP gebruikt, voert u de URL voor het bestand, en de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot het bestand in.
  7. Stel een planning in door de frequentie en tijd te kiezen voor het uitvoeren van uw uploads. U kunt wekelijkse of dagelijkse uploads plannen voor elk gewenst moment van de dag.
  8. Klik op Uploaden en voorbeeld tonen om het bestand nu te uploaden.
  9. Klik op Opslaan. De opgeslagen planning wordt weergegeven in de tabel.
  10. (Optioneel) Als u een planning wilt bewerken, onderbreken of verwijderen, gaat u naar de kolom Acties en klikt u op Opties.
  11. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op Opslaan. Als u een planning verwijdert, bevestigt u dat u deze wilt verwijderen door op Verwijderen te klikken.
Winkelverkoopgegevens uploaden met de Google Ads API

Als u een upload via de API wilt uitvoeren, integreert u uw CRM-systeem met de Google Ads API. Neem voor meer informatie contact op met uw Google-accountvertegenwoordiger.

Winkelverkoopgegevens uploaden via een partner voor winkelverkoop
Als u samenwerkt met een winkelverkooppartner, moet deze de gegevens rechtstreeks in uw Google Ads-account uploaden. Neem contact op met uw partner of uw Google-accountvertegenwoordiger voor meer informatie. Lees meer over partners voor de winkelverkoop.
Opmerking: U kunt binnen een periode van 2 uur maximaal 5 bestanden handmatig uploaden via de Google Ads-gebruikersinterface, ongeacht de bestandsgrootte. Als u deze limiet van 5 bestanden heeft bereikt of meer bestanden wilt toevoegen, uploadt u ze na 2 uur.

Praktische tips

Hieronder vindt u enkele belangrijke opmerkingen en praktische tips als u detailhandel- en restaurantklanten die winkelverkopen gebruiken, wilt uploaden en rapporteren:

• Upload alleen gegevens van winkeltransacties. Voeg geen transacties via andere kanalen toe, zoals online verkopen, telefonische verkopen of online aankopen die in de winkel worden opgehaald. Winkelverkopen zijn bedoeld om verkopen in fysieke winkels te meten.
  • Upload regelmatig en consequent transactiegegevens. U kunt het best dagelijks of wekelijks gegevens uploaden zodat de gegevens in het systeem actueel zijn. Google Ads updatet alleen rapportgegevens voor winkelverkopen van maximaal 35 dagen vóór de uploaddatum.
  • Zorg ervoor dat uw uploads transacties bevatten die in de afgelopen 30 dagen zijn uitgevoerd om rapportage voor dynamische conversiewaarden te ontvangen. We raden u aan om regelmatig transacties uit de afgelopen 14 dagen aan te leveren, maar transacties moeten binnen de afgelopen 30 dagen zijn uitgevoerd om rapportage voor dynamische waarden te kunnen ontvangen. Als er in de afgelopen 30 dagen geen transacties zijn uitgevoerd, schakelt het systeem over naar rapportage op basis van de standaardwaarde.
  • Upload geen transacties die langer dan 90 dagen vóór de uploaddatum hebben plaatsgevonden. Deze worden niet verwerkt.
  • Upload dezelfde transactie niet meerdere keren. Als 2 verschillende uploads transacties met dezelfde gebruiker en hetzelfde tijdstempel bevatten, wordt alleen de meest recentelijk geüploade transactie gerapporteerd.
  • Als u bestaande transactiegegevens opnieuw moet uploaden, ga dan na of eerdere uploads voor de transacties al zijn verwerkt. U kunt de status van de uploadverwerking in Google Ads of de API controleren, afhankelijk van waar u uw gegevens heeft geüpload.

4. Controleer de status van uw upload en corrigeer eventuele fouten

Nadat u een bestand heeft geüpload naar Google Ads, kunt u de bestandsstatus controleren in uw Google Ads-account. Dat geldt alleen voor bestanden met verkoopgegevens die rechtstreeks via Google Ads zijn geüpload (en niet via de Google Ads API).

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Doelen Goals Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Conversies.
  3. Klik op Uploads.
  4. In de kolom Status vindt u de bestandsstatus van een specifieke upload.

Uploadstatussen

Verwerken
De winkelverkoopgegevens zijn geaccepteerd voor verwerking en worden op dit moment door het systeem verwerkt. De gegevens worden alleen geaccepteerd als ze correct zijn gehasht en opgemaakt.
Mislukt

De geüploade winkelverkoopgegevens zijn niet verwerkt. Dit zijn enkele redenen waarom uw gegevens niet kunnen worden geüpload:

• Uw gegevens zijn niet of onjuist gehasht.
  • Uw gegevens zijn onjuist opgemaakt of er ontbreken waarden of kolommen.
  • U heeft erg weinig transacties.
  • Er zijn onvoldoende transacties gekoppeld aan klanten.
  • De gemiddelde waarde van transacties is aanzienlijk hoger of lager dan het accountgemiddelde voor 90 dagen.
  • De valutacode in de upload komt niet overeen met de historische waarden in het account.

De specifieke reden vindt u in de kolom Resultaten in de tabel met Google Ads-statistieken.

Toegepast
Uw winkelverkoopgegevens zijn verwerkt en conversies via winkelverkoop worden nu gerapporteerd in uw account.
Voltooid met fouten

De upload van winkelverkoopgegevens is afgerond, maar er zijn fouten. Google Ads kan de gegevens pas verwerken nadat de fouten zijn opgelost.

Voltooid

De upload van winkelverkoopgegevens is afgerond zonder fouten. Aangezien er geen wijzigingen zijn in het bestand, heeft Google Ads geen gegevens geüpdatet.

Een foutrapport downloaden om eventuele fouten te corrigeren

Als Google Ads fouten tegenkomt tijdens het uploaden van uw bestand met winkelverkoopgegevens, kunt u een spreadsheet downloaden met de conversies die niet zijn geïmporteerd. Daarna kunt u eventuele fouten verhelpen en het bestand opnieuw uploaden naar Google Ads.

1. Klik op de pagina Conversies in Google Ads op Uploads.
  2. Zoek het bestand met winkelverkoopgegevens waarin de fouten staan.
  3. Klik in de kolom Acties op Fouten downloaden.
  4. Beoordeel de foutmeldingen in de kolom Resultaten van de spreadsheet om te bepalen waarom Google Ads de conversies niet kon importeren.
  5. Voer de benodigde correcties uit in de spreadsheet en sla de spreadsheet op.
  6. Upload het gecorrigeerde bestand opnieuw.

Foutmeldingen oplossen voor specifieke winkelverkoopuploads

Als u na de upload UI-fouten ondervindt, volgt u de onderstaande stappen voor foutmeldingen en de aanbevolen volgende stappen om het gedrag te verbeteren. Dit is geen complete lijst met foutmeldingen. De Google Ads-UI kan aanvullende fouten weergeven.

Het geselecteerde bestand heeft geen kolommen voor winkelverkoop. Voeg kolomkoppen voor de winkelverkoop toe om uw winkelverkoopgegevens te uploaden.

Deze fout geeft aan dat er een potentieel probleem is met de parameter- of kopopmaak van de upload voor winkelverkoop. U kunt de onderstaande stappen nemen als deze fout wordt weergegeven:

1. Zorg dat u de juiste template gebruikt om winkelverkoopgegevens te uploaden en dat deze alle vereiste rijen en kolommen heeft. Ga naar Uw winkelverkoopgegevens opmaken om de uploadtemplates voor de winkelverkoop te downloaden.
    • Zorg ervoor dat de parameters en kopteksten in het Engels zijn, zoals in de standaardtemplate. Voor de rest van de ingediende gegevens kan elke taal worden gebruikt, maar de parameters en koppen moeten in het Engels blijven.
  2. Als u een csv-indeling maakt en uploadt, opent en controleert u de rijen van de parameters en koppen in een eenvoudige teksteditor om na te gaan of er geen onverwachte tekens zijn toegevoegd. Zorg er bijvoorbeeld voor dat:
    • De rij Parameters geen aanhalingstekens (") heeft.
    • Verschillende parameterwaarden worden gescheiden door één puntkomma (;).
    • Kolomkoppen zijn gescheiden met één komma (,).
  3. Zorg ervoor dat de volgende kolommen in het bestand staan: Naam van conversie, Tijd van conversie, Conversiewaarde en Valuta van conversie.
    • U moet ook minstens één gebruikers-ID opnemen, zoals E-mailadres, Telefoonnummer of Adres (Voornaam, Achternaam, Plaats, Staat, Postcode en Land).
    • Als u een csv-bestand uploadt en ervoor kiest de gegevens zelf te hashen, gaat u naar Uw winkelverkoopgegevens opmaken.
Er is geen kopregel gevonden voor deze spreadsheet

Deze fout geeft aan dat er een potentieel probleem is met de parameter- of kopopmaak van de upload voor winkelverkoop. Lees dit als de fout wordt weergegeven:

1. Zorg dat u de juiste template gebruikt om winkelverkoopgegevens te uploaden en dat deze alle vereiste rijen en kolommen heeft. Ga naar Uw winkelverkoopgegevens opmaken om de uploadtemplates voor de winkelverkoop te downloaden.
    • Zorg ervoor dat de parameters en kopteksten in het Engels zijn, zoals in de standaardtemplate. Voor de rest van de ingediende gegevens kan elke taal worden gebruikt, maar de parameters en koppen moeten in het Engels blijven.
  2. Als u een csv-indeling maakt en uploadt, opent en controleert u de rijen van de parameters en koppen in een eenvoudige teksteditor om na te gaan of er geen onverwachte tekens zijn toegevoegd. Zorg er bijvoorbeeld voor dat:
    • De rij Parameters geen aanhalingstekens (") heeft.
    • Verschillende parameterwaarden worden gescheiden door één puntkomma (;).
    • Kolomkoppen zijn gescheiden met één komma (,).
  3. Zorg ervoor dat de volgende kolommen in het bestand staan: Naam van conversie, Tijd van conversie, Conversiewaarde en Valuta van conversie.
    • U moet ook minstens één gebruikers-ID opnemen, zoals E-mailadres, Telefoonnummer of Adres (Voornaam, Achternaam, Plaats, Staat, Postcode en Land).
    • Als u een csv-bestand uploadt en ervoor kiest de gegevens zelf te hashen, gaat u naar Uw winkelverkoopgegevens opmaken.
Gestopt vanwege een time-out

Deze foutmelding geeft aan dat de upload niet kan worden afgerond omdat er te veel tijd is verstreken of vanwege een netwerkonderbreking. U kunt deze stappen proberen uit te voeren om dat te verbeteren:

1. Controleer uw bestand en zorg dat het voldoet aan de vereisten voor de bestandsgrootte van bestanden die worden vermeld in Uw winkelverkoopgegevens opmaken.
    • Als het bestand de limiet bijna heeft bereikt, splitst u het bestand in afzonderlijke kleinere bestanden.
    • Als u meerdere bestanden uploadt, kunt u proberen de bestanden een voor een te uploaden.
  2. Als de bestandsgrootte binnen de grenzen ligt, probeert u het bestand op een later tijdstip of via een andere netwerkverbinding te uploaden.
Bestand niet gevonden
Deze fout geeft aan dat het systeem het bestand op de gevraagde locatie niet kan vinden of geen toegang tot het bestand kan krijgen.

Beoordeel uw uploadinstellingen en controleer of uw SFTP-URL, naam en/of wachtwoord correct zijn.

• Tip: U kunt proberen het bestand te downloaden met een afzonderlijk SFTP-programma om te controleren of de bestandslocatie en gegevens correct zijn.
Ongewoon hoge gemiddelde transactiewaarde/Ongewoon lage gemiddelde transactiewaarde

Deze fout geeft aan dat de transactie-upload een aanzienlijk hogere of lagere gemiddelde transactiewaarde heeft in vergelijking met het historische gemiddelde voor 90 dagen van het account. Dergelijke uploads worden in eerste instantie geblokkeerd om te voorkomen dat mogelijk onjuiste gegevens worden opgenomen, wat tot rapportagefouten zou kunnen leiden. Als u deze foutmelding krijgt tijdens een upload, voert u de volgende stappen uit:

1. Beoordeel het beoogde transactie-uploadbestand en controleer of de opgegeven transactiewaarden kloppen en of het uploadgemiddelde overeenkomt met uw verwachtingen.
    1. Als de bestandswaarden fouten bevatten, corrigeert u deze en probeert u de upload opnieuw.
    2. U kunt de gemiddelde bestelwaarde voor de afgelopen 90 dagen controleren in uw Google Ads-account.
  2. Als de bestandsinhoud en transactiewaarden correct zijn en zijn zoals bedoeld, neemt u contact op met uw team voor Google Ads-accountbeheer of met Google Ads-support om een vrijstelling aan te vragen zodat het bestand kan worden verwerkt.
    1. De validatievrijstelling voor deze fouten kan alleen opnieuw worden verwerkt als de uploadpoging in de afgelopen 25 dagen heeft plaatsgevonden.
Niet-herkende valutacode

Deze foutmelding geeft aan dat de valutacode in de upload niet overeenkomt met de historische waarden in het account. Dergelijke uploads worden in eerste instantie geblokkeerd om te voorkomen dat mogelijk onjuiste gegevens worden opgenomen, wat tot rapportagefouten zou kunnen leiden. Als u deze foutmelding krijgt tijdens een upload, voert u de volgende stappen uit:

1. Beoordeel het beoogde transactie-uploadbestand en controleer of de opgegeven valutacodewaarden correct zijn en overeenkomen met uw verwachtingen.
    1. Als de valutacodewaarden fouten bevatten, corrigeert u deze en probeert u de upload opnieuw.
  2. Als de bestandsinhoud en de valutacodewaarden correct zijn en zijn zoals bedoeld, neemt u contact op met uw team voor Google Ads-accountbeheer of met Google Ads-support om een vrijstelling aan te vragen zodat het bestand kan worden verwerkt.
    1. De validatievrijstelling voor deze upload kan alleen opnieuw worden verwerkt als de uploadpoging in de afgelopen 25 dagen heeft plaatsgevonden.

Onvoldoende transacties om te koppelen

Deze fout geeft aan dat de upload niet voldoende nieuwe transacties had waarvoor Google overeenkomsten kon vinden. Als u deze foutmelding krijgt tijdens een upload, voert u de volgende stappen uit:

1. Controleer het uploadbestand en zorg dat er voldoende transacties zijn geüpload. We raden u aan minstens 30.000 transacties per maand te uploaden.
    1. Zorg dat uw upload geen dubbele transacties heeft.
    2. Als het volume te laag is, uploadt u meer nieuwe geschikte transacties.
  2. Controleer of de indeling van de verstrekte gegevens klopt.
    1. Zorg dat persoonlijk identificeerbare informatie (PII) van gebruikers correct is gehasht, indien van toepassing. Controleer ook of alle andere velden zijn opgegeven en correct zijn ingedeeld.
  3. Zorg dat de opgegeven transacties van de afgelopen 90 dagen zijn.
    1. Transacties ouder dan 90 dagen worden niet verwerkt.

TERUG NAAR DE HOMEPAGE VAN WINKELVERKOPEN