Om remarketinglisters kompatibilitet

Remarketinglister giver dig mulighed for at vise annoncer til personer, der har interageret med din virksomhed og dermed målrette mod kunder, der kan være meget interesserede i dine produkter og tjenester. Disse kunder har besøgt dit website, downloadet din app eller set dine YouTube-videoer. I AdWords kan du oprette remarketinglister ud fra mange forskellige datakilder og potentielle kunders adfærd.

Få flere oplysninger om de forskellige måder at bruge remarketing med AdWords på.

Hvor mange personer du kan nå ud til med en remarketingliste er meget afhængigt af, hvor du vil vise dine annoncer. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor dette er tilfældet, og hvilke remarketinglister der er kompatible.

Før du begynder

Hvis du ikke kender til remarketing, bør du først læse Sådan fungerer remarketing. Du lærer, hvordan du opsætter en remarketingkampagne og får en fornemmelse for, hvordan lister oprettes.

I nogle tilfælde er din liste ikke kvalificeret eller ikke kompatibel med din kampagne. Der er to årsager til, at en remarketingliste muligvis ikke fungerer i din kampagne:

1. Din liste har ikke nok besøgende eller brugere på det valgte netværk i dine kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om grænser for listestørrelser.
  2. Din listetype er ikke kompatibel med det valgte netværk i dine kampagneindstillinger. Nedenfor kan du få flere oplysninger om de enkelte listetypers kompatibilitet.

Listetypers kompatibilitet

Remarketinglister er grupperet i remarketinglistetyper efter datakilde. Den mest almindelige listetype er "Besøgende på websitet", som bruger et tag på dit website til at føje personer til listen. Nedenfor kan du finde ud af, hvilken listetype der er kompatibel med hvilke typer annoncer. Husk! Du skal stadig opfylde kravene til listestørrelse.

Listetype

Listekompatibilitet

Søgenetværket YouTube Displaynetværket Displaynetværket (kun Gmail)
Besøgende på websitet
YouTube-brugere
Appbrugere
Kundematch

Kompatibiliteten for remarketinglister af typen Lignende målgrupper afhænger af basislisten.

Relaterede links

Brug skabeloner til websiteremarketinglister
Om remarketinglister til søgeannoncer
Om Kundematch