Editar les llistes de paraules clau negatives o treure-les de manera permanent

En aquest article s'explica com podeu editar les llistes de paraules clau negatives o treure-les de manera permanent.

Tingueu en compte que no es pot treure una llista de paraules clau negatives si es fa servir, com a mínim, en una campanya. Heu de treure la llista de paraules clau negatives de totes les campanyes que la facin servir abans de treure la llista de manera permanent.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eina Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A Biblioteca compartida, feu clic a Llistes de paraules clau negatives.
  4. Podeu fer el següent:
    • Fer clic a una llista per editar-la.
    • Per treure una llista, marqueu la casella que té al costat, feu clic a Edita i, a continuació, a Treu.

Informació important

Tots els canvis que feu a la llista es reflectiran en totes les campanyes que la facin servir.