Pikanäppäinten käyttö

Näppäintä tai näppäinyhdistelmää käyttämällä voit tehdä nopeasti toimintoja, jotka yleensä edellyttävät useita klikkauksia. Näiden pikanäppäinten avulla voit säästää aikaa, kun muutat asetuksia tai tarkistat raporttejasi.

Ennen kuin aloitat

Google Adsissa on muutamia erityyppisiä pikanäppäimiä. Voit käyttää niitä seuraavasti:

• Näppäin 1 + näppäin 2. Pidä ensimmäistä näppäintä painettuna samalla kun painat viimeistä näppäintä. Jos esimerkiksi haluat käyttää pikanäppäintä vaihto + N (luo uusi kohde), pidä vaihtonäppäin painettuna, paina N ja vapauta sen jälkeen molemmat näppäimet.
  • Näppäin 1 ja sitten näppäin 2. Paina ensimmäistä näppäintä, vapauta näppäin ja paina sen jälkeen toista näppäintä. Jos esimerkiksi haluat käyttää pikanäppäintä G ja sitten T (hae sivua), paina G, vapauta se ja paina sitten T.

Yleiset toiminnot

Seuraavien pikanäppäinten avulla voit nopeuttaa yleisiä toimintoja.

Pikanäppäin Mihin sitä käytetään?
Vaihto + ? Näytä tai piilota pikanäppäinlista
G ja sitten T Hae sivua
Vaihto + N Luo uusi kohde – toimii kaikkialla, missä näet pluspainikkeen
Ctrl ⌘ + C Kopioi
Ctrl ⌘ + V Liitä
Vaihto + H Näytä tai piilota pikaohjevalikko
Vaihto + R Päivitä data

Siirtyminen Google Adsissa

Seuraavien pikanäppäinten avulla voit siirtyä Google Adsissa nopeasti paikasta toiseen.

Pikanäppäin Mihin sitä käytetään?
G ja sitten B Siirry Laskutus-valikkoon
G ja sitten O Siirry Yleiskatsaus-kohtaan
G ja sitten Y Siirry Suositukset-sivulle
G ja sitten C Siirry Kampanjat-sivulle
Vaihto + W Näytä kampanjanäkymän suodatin
Vaihto + A Siirry Kaikki kampanjat ‑näkymään kampanjaa klikattuasi
Vaihto + S Siirry Hakukampanjat-näkymään
Vaihto + D Siirry Display-kampanjat-näkymään
Vaihto + V Siirry Videokampanjat-näkymään
Vaihto + P Siirry Shopping-kampanjat-näkymään
G ja sitten J Siirry Mainosryhmät-sivulle
G ja sitten A Siirry Mainokset‑sivulle
G ja sitten K Siirry Hakuavainsanat-sivulle
G ja sitten S Siirry Kampanja-asetukset-sivulle

Hallinnoijan tilit

Jos käytössäsi on hallinnoijan tili, voit käyttää seuraavia pikanäppäimiä kohteesta toiseen siirtymiseen.

Pikanäppäin Mihin sitä käytetään?
G ja sitten U Siirry Hallinnoidut tilit ‑sivulle