Om annonceplanlægning

Du vil måske kun have din annonce vis, når en kunde søger på nettet, eller måske kun på bestemte dage, eller når du har mulighed for at tage dig af kundeforespørgsler.

Annonceplanlægning er ikke kompatibel med både Smart Shopping-kampagner og appkampagner.

Sådan fungerer det

Du kan bruge annonceplanlægning til at:

• Angive bestemte tidspunkter eller ugedage, hvor dine annoncer skal vises.
  • Angive budjusteringer for at hæve eller sænke dine bud på bestemte dage eller tidspunkter.

Dine Google Ads-kampagner er som standard indstillet til at vise annoncer "Hele dagen". Det betyder, at dine annoncer er kvalificerede til at blive vist 24 timer i døgnet på samtlige dage i året. Vær opmærksom på, at hvis der ikke er nogen, der søger efter dine søgeord i det tidsrum eller på den dag, du har angivet i din planlægning, vises dine annoncer ikke.

Eksempel

Vi antager, at du driver en "Put & Take"-virksomhed i Danmark. Ved gennemgangen af dine resultater for "Dag og tidspunkt" på siden Annonceplanlægning har du opdaget, at dine annoncer er mest effektive om tirsdagen i tidsrummet fra kl. 20.00 til 21.00, hvor udsendelsen Fiskerus vises i fjernsynet. Du beslutter dig for at justere din annonceplanlægning, så dine annoncer kun vises i det pågældende tidsrum om tirsdagen.