Lijsten met uitsluitingszoekwoorden gebruiken in meerdere accounts

Met behulp van de gedeelde bibliotheek in uw manageraccount kunt u lijsten met uitsluitingszoekwoorden maken, bewerken en verwijderen die op uw klantaccounts kunnen worden toegepast.

Als u lijsten met uitsluitingszoekwoorden maakt in uw manageraccount, worden deze standaard toegevoegd aan de gedeelde bibliotheek van al uw klantaccounts. Als u een lijst met uitsluitingszoekwoorden wilt toepassen, moet u deze toevoegen vanuit de gedeelde bibliotheek van het klantaccount.

Instructies

Een lijst met uitsluitingszoekwoorden maken

1. Log in op uw manageraccount.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Google Ads | Moersleutel [icoon] rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Gedeelde bibliotheek op Lijsten met uitsluitingszoekwoorden.
  4. Klik op de plusknop .
  5. Typ in het veld 'Lijstnaam' een naam voor uw nieuwe lijst.
  6. Typ of plak één uitsluitingszoekwoord per regel in het veld 'Uitsluitingszoekwoorden toevoegen'.
  7. Klik op Opslaan.

Lijsten met uitsluitingszoekwoorden bewerken of definitief verwijderen

1. Log in op uw manageraccount.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Google Ads | Moersleutel [icoon] rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Gedeelde bibliotheek op Lijsten met uitsluitingszoekwoorden.
  4. U kunt het volgende doen:
    • Klik op een lijst om deze te bewerken.
    • Verwijder een lijst door het selectievakje ernaast aan te vinken en op Bewerken en Verwijderen te klikken.

Houd rekening met het volgende

Wijzigingen die u aanbrengt in de lijst, worden doorgevoerd in alle campagnes die gebruikmaken van deze lijst met uitsluitingszoekwoorden.