Over automatische extensies

Automatische extensies zorgen voor grotere advertenties en meer kansen om nieuwe klanten te werven. Wanneer AdWords voorspelt dat een automatische extensie de prestaties van uw advertentie zal verbeteren, wordt er automatisch een extensie gemaakt en onder uw advertentie weergegeven.

Voordat u begint

Er is geen configuratie vereist om automatische extensies te gebruiken, maar u kunt er wel voor kiezen ze uit te schakelen. Meer informatie

Typen automatische extensies

Automatische oproepextensies: Wanneer uit uw website blijkt dat u onder andere als doel heeft om meer oproepen naar uw bedrijf te genereren, kan AdWords automatische oproepextensies instellen. Gebruikers van mobiele apparaten kunnen op uw extensie klikken om uw bedrijf te bellen. Meer informatie

Extensies voor dynamische sitelinks: Sitelinkextensies leiden mensen naar de juiste pagina van uw website. Als u bijvoorbeeld een restaurant runt, kunnen uw sitelinks links bevatten met de volgende weergavetekst: 'openingstijden', 'menu' of 'bezorging'. Meer informatie

Extensies voor dynamische website-informatie: Website-informatie is aanvullende beschrijvende tekst die gebruikers een beter beeld geeft van de producten en services die uw bedrijf levert. Meer informatie

Extensies voor consumentenbeoordelingen: Consumentenbeoordelingen bevatten hoogtepunten uit branchespecifieke beoordelingen op basis van enquêtes onder consumenten. Net als de overige automatische extensies worden ze alleen weergegeven als het AdWords-systeem voorspelt dat ze de prestaties van uw advertentie zullen verbeteren. Meer informatie

Verkopersbeoordelingextensies: Verkopersbeoordelingen bestaan uit een combinatie van informatie en beoordelingen. Ze worden naast uw AdWords-advertenties weergegeven om consumenten inzicht te geven in welke adverteerders hoog scoren op servicekwaliteit. Meer informatie

Extensies voor eerdere bezoeken: Deze extensies laten consumenten zien hoe vaak ze uw site al hebben bezocht. Meer informatie

Gerelateerde link